Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Javtoks: ''Neesmu Papodopolusa aizvietotājs''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Lietuvas izlases centrs Roberts Javtoks ir apmierināts ar savu jauno komandu (Maskavas ''Dynamo'', taču atzīst, ka viņš nevēlas, lai viņu sauc par aizgājušā Lazāra Papodopolusa aizvietotāju.

''Ja basketbolists, kurš sēž uz soliņa un pelna labu naudu, saka, ka viņš ir laimīgs, tad viņš melo. Tāpēc es nolēmu mainīt komandas [aizvadītajā sezonā Javtoks spēlēja Atēnu ''Panathinaikos - aut.]. ''Dynamo'' bija labākais variants: komanda ir laba, ar augstiem mērķiem. Mani apmierināja līguma nosacījumi, un Krievija man nav sveša zeme,'' par pagātni un tagadni stāsta centrs.

''Lūdzu, nesauciet mani par Lazāra aizvietotāju. Es vēlos būt pats par sevi. Jā, mēs abi esam viena ampluā spēlētāji - centri, bet viņš vairāk koncentrējas uz uzbrukumu, bet es esmu aizsardzības tipa spēlētājs,'' skaidro Javtoks.

Izmantotie resursi:
www.mk.ru
Foto: AFP

     [+] [-]

, 2007-11-04 16:44, pirms 17 gadiem
pagaidām gan Javtoks neatpelna savu algas cheku - Prkachins izskatās labāk par viņu Dynamo...

     [+] [-]

, 2007-11-04 18:46, pirms 17 gadiem
un kur tad Lazārs spele tagad??

     [+] [-]

, 2007-11-04 19:29, pirms 17 gadiem
REAL špēlē Papodopulas