Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Zaudējām pašu neizdarības dēļ"

Jānis Pārums

Bagatskis: "Zaudējām pašu neizdarības dēļ"
Ainars Bagatskis
Foto: Ansis Rudzāts, eSports.lv

Tikai pašu neizdarības dēļ, jo nerealizējām brīvus, vieglus metienus, pretiniekiem sanāca svinēt laimīgu uzvaru," pēc zaudējuma pārbaudes spēlē pret "Prokom Trefl" sava kluba mājaslapā tiek citēts "Valmiera" galvenais treneris Ainārs Bagatskis.

"Maču iesākām tā mazliet saraustīti – varbūt pārāk respektējām pretinieku, varbūt vēl nebija norimušas emocijas pēc uzvaras iepriekšējā dienā," atzina Bagatskis. "Ļāvām pretiniekiem izvirzīties vadībā ar astoņiem vai pat desmit punktiem, taču pēc tam īsā laikā izlīdzinājām spēli. Kādas trīs, četras minūtes pirms puslaika beigām bija tikai -2, bet atlikušajā laikā punktus vairs neguvām, kamēr poļi guva 10 un puslaiku noslēdza ar 12 punktu pārsvaru."

"Pirmajā puslaikā arī totāli zaudējām cīņu pie groza, bija arī ļoti daudz kļūdu. Otrajā puslaikā nomierinājāmies, sākām spēlēt atraisītāk un agresīvāk, arī ātrāk un praktiski bez kļūdām. Uzvarējām savu grozu. Pusotru minūti līdz spēles beigām sākās "šūpoles". Vadībā gan bija Sopota, taču viņu pārsvars bija 2-4 punkti. Tikai pašu neizdarības dēļ, jo nerealizējām brīvus, vieglus metienus, pretiniekiem sanāca svinēt laimīgu uzvaru," piebilda Valmieras treneris.

"Klārks meta ar augstu metienu precizitāti, Bankevics nospēlēja ļoti stabili, kaut tā viņam noteikti nebija ne tuvu labākā spēle. Tieši viņš vilka komandu sākumā, bet vēlāk pretinieki sāka viņu pieskatīt, spēlēt agresīvāk un rupjāk. Iepriecināja Māris Ziediņš, kurš guva 10 punktus un bija trešais rezultatīvākais."

Bagatskis arī atzina, ka par abu leģionāru lietderību šaubu nav. Viņš gan piebilda: "Komplektācija notiek visu laiku, tāpēc neviens komandā nedrīkst būt īsti drošs par savu neaizstājamību, tomēr konkrētajā gadījumā paliekam pie notikušās izvēles – abiem šiem leģionāriem. Plus tiek meklēts papildinājums varbūt kādā citā pozīcijā."

Sestdien plkst. 17:00 valmierieši savā laukumā uzņems "Ķeizarmežu", kam tā būs pēdējā pārbaude pirms pārspēlēm par tikšanu Baltijas Basketbola līgā, savukārt no 12. līdz 14. septembrim "Valmiera" piedalīsies pārbaudes turnīrā Klaipēdā.

Izmantotie resursi:
skvalmiera.lv

  -4 [+] [-]

, 2008-09-04 14:08, pirms 16 gadiem
Maķedonijas preses virsraksti šodien cerams ir tādi paši

  -1 [+] [-]

, 2008-09-04 14:21, pirms 16 gadiem
Kaut kā galīgi neuztveru Bagatski par nopietnu treneri,liekas ka pēc Žalgira viņam bij pamatīgi sakāpis galvā, jo daži viņa izteikumi un darbības bij diezagn unikālas
Un arī teksti par to ka neviens spēlētājs nevar justies drošs, izklausās pēc mazā Napoleona

     [+] [-]

, 2008-09-04 14:27, pirms 16 gadiem
Ziediņš labs, ja ļaus spēlēt gan jau katra mačā savus 10 iemetīs

     [+] [-]

, 2008-09-04 15:08, pirms 16 gadiem
Sestdien bus paknapi ar skatitajiem VOCaa,stulbs laiks izdomats-gan basis gan futbols pa TV

  +2 [+] [-]

, 2008-09-04 15:08, pirms 16 gadiem
Zaudēja , jo Trakie Valmieras fani bija par maz Lāčpleša aliņu sastrebušies