Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Rikijs Rubio vēlas pārskatīt līgumu

Rikijs Rubio vēlas pārskatīt līgumu
Rikijs Rubio
Foto: AFP

Spāņu basketbola brīnumbērns, 17 gadus vecais Rikijs Rubio vēlas pārskatīt lIgumu ar savu pašreizējo kubu "DKV Joventut", jo uztraucas par savu nākotni.

Pašreiz Rubio ir viens no viszemāk atalgotajiem "DKV Joventut" spēlētājiem, bet aizsargu uztrauc cits līguma punkts.

"DKV Joventut" ir tiesības uz jaunā basketbolista pakalpojumiem vēl uz nākamajām trim sezonām, bet ja šajā laikā Rubio nolems izmēģināt savus spēkus NBA, tad pašam vai jaunajam klubam būs jāmaksā kompensācija 6 miljonu eiro apmērā.

Spāņu kluba vadība ir gatava dialogam, bet vēlas, lai Rubio pagarina līgumu uz vēl trim gadiem bez tiesībām pāriet uz kādu citu Eiropas komandu, bet ar iespēju doties uz NBA bez daudzmiljonu kompensācijas.

Izmantoties resursi:
www.marca.com

  +5 [+] [-]

, 2008-04-04 10:20, pirms 17 gadiem
Mjāa,vēl viens piemērs,ka parakstot līgumu ir jābūt ļoti uzmanīgam un nepieļaut lai līgumā tiek iekļauti punkti par kuriem vēlāk vajadzēs lauzīt galvu. Šāds pats punkts ir Rudija Fernandesa līgumā ar Joventut (kompensācijas apmērs ko nāktos maksāt aizbraucot uz NBA ir apm 8-9 milj) un tas ir galvenais iemesls kāpēc viņš jau šosezon nedebitēja NBA. Ceru, ka Rikijs parakstīs jaunu līgumu ar Joventut un kad pienāks īstais brīdis,viņam netiks likti nekādi šķēršļi lai doto uz NBA!
Veiksmi un veselību spēlētājam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-04 15:19, pirms 17 gadiem
kādi diez viņam stati.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-04 15:32, pirms 17 gadiem
almantito rakstīja: kādi diez viņam stati.

nekas traks apmeeram 11 punkti 4,2 piespeeles
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-04 18:43, pirms 17 gadiem
Debiteja Spaanijas augstaakaja ligaa 14 gados
Eiroligaa speleja budams 16.. U-16 chempionaata bija rezultaiivaakais visaas jomaas (pts,ast, reb stl).. NBAdraft.net overaals ir 94 vinja 17 gados...
Par briinumbeernu galiigi vinju nevajadzeetu saukt!

kads man veretu paskaidrot teoriju peec kuras var norakstiit 17 gadus jaunu sppeleetaaju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-04-05 02:29, pirms 17 gadiem
es jau ne jau pa to. es nezinu kads vins buss naakotnee un to nezin neviens. tas atkariigs no vinja pasha un arii no veiksmes ... es nezinu daudzus tadus 17 gadigus speletajus tapec ari vins ir brinumberns

un nbadraft.net bullshits ne bullshit bet kuru katru speletaju vinji tur neliek iekshaa bet tas taa

  -1 [+] [-]

, 2008-04-05 14:23, pirms 17 gadiem
singerman,

neesi gadījumā pārāk sastresojies par šo lietu?! Nevajag visu ņemt tik ļoti pie sirds! Tev ir taisnība džeks ir vājš fiziski,tomēr tam ir domātas svaru zāles,smagi trenējoties uzkrās kg,spēku un varēs cīnīties,tas pats ar Bilinelli,spēlētājs ir jauns,viņš trenēsies,kļūs spēcīgāks fiziski,pieliks aizsardzība un būs vismaz labs vidusmēra spēlētājs,kurš spēlē spēlēs 20-30min un gūs apm 10-15 punktus un tas ir labāk nekā spēlēt Eiropā,tas pats attiecas arī uz Rubio,viņš vēl ir jauns un viņš vēl progresēs..un vai tad Biedriņš nebija fiziski vājš priekš centra NBA (īstenībā viņš vēl joprojām tāds ir), bet viņš trenējās,kļuva spēcīgāks un tgd ir viens no komandas līderiem.. Nevajag nevienu norakstīt,redzēsim kāds nākamsezon izskatīsies Bilinelli,Rudijs Fernandess (protams,ja viņš spēlēs)..un tikai pēc 4-5 sezonām varēs spriest vai Bilinelli tiešām nekam neder utt..