Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Mujezinovičs uz "Benetton"

Mujezinovičs uz "Benetton"
Mujezinovičs ("Lukoil") cīnās
ar Uvi Helmani Ventspilī.

Bosniešu spēka uzbrucējs Hariss Mujezinovičs, kuru vēl pavisam redzējām Ventspilī, no Sofijas kluba "Lukoil Akademik" pārgājis uz Itālijas "Benetton".

34 gadus vecais Mujezinovičs šosezon jau paspējis uzspēlēt divos klubos. Pirmā bosniešu basketbolista pieturas vieta bija "Panionios", bet pēdējā "Lukoil Akademik".

Sofijas kluba rindās Mujezinovičs viesojās arī Latvijā un divos ULEB kausa 1/16 fināla mačos ar "Ventspils" vienību, vidēji guva 13 punktus.

Basketbolists jau ieradies Trevīzo, izgājis medicīnisko apskati un šodien ar "Benetton" parakstīs līgumu līdz sezonas beigām.

Lega A Basket kopvērtējumā, "Benneton" ar 12 uzvarām un 17 zaudējumiem, ieņem 12.vietu. Tikpat uzvaru un zaudējumu ir arī Jāņa Blūma pārstāvētajam Neapoles "Eldo" un Kristapa Valtera bijušajam klubam "Snaidero".

Izmantotie resursi:
www.legabasket.it