Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Rēzeknes basketbolistes "Moseņis" tiek pie jauna inventāra

Rēzeknes sieviešu basketbola komanda „Moseņis” LabieDarbi.lv decembra projektu konkursā izcīnīja finansējumu iesildīšanās tērpu un nepieciešamā inventāra iegādei.

Pēc konkursa rezultātu uzzināšanas Kristīne Soma atzina: „Lai arī mums piemīt sportiskais azarts un vēlme vinnēt, dažbrīd šī sacensība mums likās grūtāka kā laukumā! Bet arī šī sacensība mums ir pierādījusi, ka, ja ir mērķis, labās domas, drosme, vēlme darīt, tad kopīgiem spēkiem to var panākt! Un, protams, ka uzvara šajā projektā mūsu komandai bija ļoti liela dāvana! Mēs esam stiprinājušas un uzmundrinājušas viena otru, iedrošinājušas un dažbrīd pat brīnījāmies par sevi, cik daudz mēs varam un spējam!”.

Rēzeknes sieviešu basketbola komanda „Moseņis” projekts LabieDarbi.lv projektu konkursā ar 3799 balsīm lielu sabiedrības atbalstu ieguva 2.vietu. Tā īstenošanai ir nepieciešams 1974 latu liels finansējums. Decembra projektu konkursa kopējais finansējuma fonds bija 8349 lati. Tas, cik daudz projektu iegūst finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.

Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts – labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā.

     [+] [-]

, 2012-01-05 16:31, pirms 13 gadiem
Prieks par Rēzeknes basketbola attīstību.