Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

D'Antoni neapmierināts ar Džeksonu

Pēc Fīniksas "Suns" zaudējuma ar 98:119 Losandželosas "Lakers" vienībai NBA regulārās sezonas spēlē, fīniksiešu galvenais treneris Maiks D'Antoni izteica neapmierinātību ar "Lakers" trenera Fila Džeksona (attēlā) rīcību.

Par Fīniksas "Suns" parādīto sniegumu nebija apmierināts galvenais treneris Maiks D'Antoni: "Labā lieta šai spēlei bija Stīva (Neša) spēles laika ierobežošana - viņš spēlēja tikai 27 minūtes, tāpēc tas ir labi. Šodien bijām vārgi, slikti nospēlējām. Mēģinājām darīt pareizo lietu, bet nebija vajadzīgās degsmes, taču - hei, nevaram spēlēt jau finālos šodien! Tāpēc turpināsim strādāt un šī ir tikai viena spēle, kas bija lieliska mācība. Nevaram būt lēni, niecīgi un mazi - tādi kā bijām šajā spēlē. Ir nepatīkami šādi zaudēt, taču tajā pašā laikā esmu pārliecināts, ka nākamajā spēlē mēs novērsīsim kļūdas un būs lieliska komanda. Viss būs kārtībā. "

Kad spēles liktenis bija izšķirts, pie rezultāta 111:78 "Lakers" labā, D'Antoni pieprasīja taimautu. Uzreiz pēc tā beigām, "Lakers" galvenais treneris Fils Džeksons pieprasīja vēl vienu pārtraukumu. D'Antoni kļuva pārskaities par to un pēc spēles izteica neapmierinātību par šādu rīcību: "Divi taimauti pēc kārtas - tās kopā bija astoņas minūtes, lai tikai paskaidrotu kādu izspēli, kas varbūt nebija veikta? Es biju diezgan dusmīgs. Domāju, ka viņš nerespektēja mūsu spēlētājus, bet zinu, ka viņam patīk šādas prāta spēles un to pieņemšu. Viņš varbūt grib to izmēģināt "play-off" laikā, kad mēs viņus pieveicam katru reizi. Vēl ir palikušas trīs savstarpējās spēlēs, un tas ir labi."

Savukārt Fils Džeksons savā rīcībā nesaskatīja neko pārmetošu: "Uzskatu, ka viņš nodomāja, ka es izrādos. Kad ir tie obligātie pārtraukumi, tos vajag pēc iespējas mazāk, lai mums nav jāpacieš tie četru minūšu garie pārtraukumi, kad spēles rāda "ESPN", kā tas bija šajā spēlē. Kalendārā ir daži nepatīkami brīži. Šoreiz "Suns" bija tā upuri, tāpat kā mēs pirms dažiem gadiem spēlējot divas dienas pēc kārtas mačus, kuri tika translēti lielajās televīzijās. Esmu pārliecināts, ka mājās viņi ieradās diezgan vēlu no iepriekšējās dienas spēles Sietlā, kas arī izpaudās laukumā. Mēs nospēlējam labi, bet viņi - ne tā kā tas ir ierasts." Džeksonam par vēlo ierašanos bija taisnība, jo "Suns" Fīniksā ieradās tikai četros no rīta, tajā pašā dienā, kad bija spēle ar "Lakers".

"Lakers" līderis Kobe Braients pēc spēles uzsvēra komandas labo sniegumu un vērtīgo uzvaru: "Šī bija laba uzvara pēc smagās spēles pret Hjūstonu. Nospēlējam enerģiski un gudri. Tieši šādi mums ir jāspēlē."

Izmantotie resursi:
www.nba.com

  +1 [+] [-]

, 2007-11-03 13:11, pirms 17 gadiem
ko var raudat- varetu domat ka vins ka muiznieks palicis

  -4 [+] [-]

, 2007-11-03 13:14, pirms 17 gadiem
kapec nav rakstiits cik kb sameta?

     [+] [-]

, 2007-11-03 13:19, pirms 17 gadiem
maz samneta...
NBA.com

  +1 [+] [-]

, 2007-11-03 13:21, pirms 17 gadiem
pos min fgm-a 3pm-a ftm-a +/- off def tot ast pf st to bs ba pts
KOBE G 27:57 6-15 1-3 3-3 +27 3 8 11 4 0 3 5 0 3 16
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2007-11-03 14:05, pirms 17 gadiem
Šoreiz "Suns" bija tā upuri, tāpat kā mēs pirms dažiem gadiem spēlējot divas dienas pēc kārtas mačus, kuri tika translēti lielajās televīzijās. Esmu pārliecināts, ka mājās viņi ieradās diezgan vēlu no iepriekšējās dienas spēles Sietlā, kas arī izpaudās laukumā. Paardomaam par muusu klubu saspringto grafiku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-03 15:14, pirms 17 gadiem
eh - tie trneri ir kadi ir ka pertinieki izmanto ko efektīvu tad čķšt ka ta nevar utt. - tas pats džeksons ar savā grāmatā bieži žleojās par citiem treneriem- ja nemaldos visvairāk par Petu railiju