Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Klāvs Bedrītis atgriežas Valmierā

Klāvs Bedrītis atgriežas Valmierā
Klāvs Bedrītis
Foto: Jānis Eicēns

Basketbola kluba "Valmiera" sistēmā parādījies latviešu aizsargs Klāvs Bedrītis, kurš iepriekšējos gadus pavadīja ASV, informējis "Valmieras U21" komandas galvenais treneris Ojārs Melderis.

Ceturtdien LBL 2. divīzijas spēlē "Valmiera U21" savā laukumā ar 101:74 pārspēja "Ventspils Augstskolas" komandu. Pēc spēles komentāru sniedza valmieriešu galvenais treneris Ojārs Melderis, komentējot savas sajūtas pēc komandas debijas: "Tādas drusciņ jocīgas, jo šādā līgā vēl nebijām spēlējuši... Viss bija tādā nelielā slepenībā – pretiniekus zinājām tikai nedaudz pēc uzvārdiem, neko vairāk... Jau šī pirmā spēle parādīja, ka šajā līgā spēles līmenis pavisam cits." Treneris pagaidām vēl nemācēja pastāstīt par turnīra izslēgšanas spēļu jeb "play-off" izspēles sistēmu: "Katra komanda ar katru tiekas divos apļos. Pagaidām vēl neko nezinām par kādām "play-off" spēlēm. Viss notiek, kā jau tas Latvijas basketbolā ierasts (smejas)."

Komandas pieteikumā arī pieteikts 192 cm garais aizsargs Klāvs Bedrītis, kurš iepriekš Valmierā spēlēja pirms vairākiem gadiem. "Klāvs ir mājās no Amerikas. Bija atrādīties Jelgavā, taču "Zemgales" treniņnometnē guva diezgan nopietnu traumu – augšstilba muskuļu plīsumu. Tagad viņš panācis vienošanos ar mūsu kluba vadību un pieslēgsies Valmieras komandai. Sākumā trenēsies pie "Valmieras U21", ja kaut kas sanāks – varbūt parādīsies arī lielās komandas sastāvā," tā Melderis.

Izmantotie resursi:
skvalmiera.lv


, 2008-10-03 12:57, pirms 16 gadiem
pirms aizbrauksanas jau diez kas nebija, cerams ir pielicis biskit
, 2008-10-03 14:41, pirms 16 gadiem
Nauris Kalnins nekad nav bijis nekas un cerams, ka ari nebus.
Luka Dončičs un Entonijs Edvardss. Foto. AP. Scanpix
19

Dončičam un Ērvingam kopā 66 punkti, "Timberwolves" nonāk bezdibeņa malā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta trešā Rietumu fināla spēle starp Dalasas "Mavericks" un Minesotas "Timberwolves". "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča un Kairija Ērvinga kopā gūtajiem 66 punktiem, izcīnīja uzvaru ar 116:107 un nonāca uzvaras attālumā NBA fināla.
Kosts Slukass. Foto: AFP/Scanpix
5

"Real" 36 un septiņu punktu ceturtdaļas, Eirolīgā triumfē "Panathinaikos"

Šovakar par ULEB Eirolīgas čempioni kronēta Atēnu "Panathinaikos", kas Berlīnē notikušajā finālā ar 95:80 pārspēja Madrides "Real". Atēnu komandai tas ir pirmais Eiropas tituls kopš 2011. gada.
Pirejas "Olympiacos" pret Stambulas "Fenerbahçe". Foto: Annegret Hilse/Reuters/Scanpix
2

Mierīgā gaisotnē "Fenerbahçe" nepagūst atspēlēties, Eirolīgas bronza Pirejai

Salīdzinoši klusā noskaņā Berlīnē noritēja ULEB Eirolīgas finālčetrinieka spēle par trešo vietu, Pirejas "Olympiacos" tajā ar 87:84 uzveicot Stambulas "Fenerbahçe".