Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Lengdons: "Holdens ir neaizstājams!"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Lengdons: "Holdens ir neaizstājams!"
Tradžans Lengdons
Foto: cskabasket.ru

Viens no basketbola kluba Maskavas CSKA līderiem amerikāņu uzbrucējs Tradžans Lengdons pēc vakar izcīnītās uzvaras Krievijas Superlīgā pār Ļubercu ''Triumph'' (69:64) atzina, ka viņam laukumā ļoti pietrūkst traumētā Džona Roberta Holdena un ka saspēles vadītāju nav iespējams pienācīgi aizstāt ar kādu citu spēlētāju.

''Šodien mums radās problēmas ar mača novešanu līdz beigu sirēnai. Pirmajā puslaikā darbojāmies labi abos laukuma galos, bet pēc lielā pārtraukuma mums radās problēmas. ''Triumph'' ir pietiekami spēcīga komanda ar labiem spēlētājiem. Mača izskaņā viņi saskaņoti darbojās aizsardzībā un iemeta svarīgus metienus. Esmu priecīgs, ka mums izdevās laukumu atstāt kā uzvarētājiem,'' uzreiz pēc spēles pret ''Triumph'' atzina Maskavas CSKA uzbrucējs Tradžans Lengdons.

Vaicāts, vai komandu ietekmē savainotā Džona Roberta Holdena prombūtne, Lengdons atbildēja apstiprinoši. ''Protams! Bez Džeja mums visiem ir ļoti grūti. Komandas spēle ir pārcietusi būtiskas pārmaiņas. Arī man personīgi viņš ļoti pietrūkst, jo mēs laukumā vienmēr esam blakus. Tagad viņam ir lauzts pirksts, un spēli viņš noraugās no rezervistu soliņa. Mēs visi novēlam viņam ātrāku atveseļošanos.''

''Holdenu nav iespējams aizvietot. Eiropā nav tik daudz tāda kalibra spēlētāju, kā Džons. Viņš ir viens no labākajiem sava ampluā spēlētājiem. Turklāt viņam ir Krievijas pilsonība, kas ir ļoti svarīgs aspekts Krievijas čempionāta spēlēs,'' sacīja Lengdons.

Komandas ģenerālmenedžeris Andrejs Vatutins sarunā ar Krievijas televīziju norādīja, ka aizvietotājs Holdenam netiks meklēts. Nākamnedēļ amerikānis sēdīsies lidmašīnā, lai dotos pie ģimenes uz ASV un ārstētu savainojumu savā dzimtenē.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +2 [+] [-]

, 2008-11-02 14:20, pirms 16 gadiem
Jā ir gan labs viņš,novēlu ātrāk tik atpakaļ laukumā un priecēt daudzos skatītājus eiropā!