Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kasels: ''Spēlēt Bostonā būtu jauki''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

NBA veterāns Sems Kasels, kurš pārstāv Losandželosas ''Clippers'' klubu, sacījis, ka labprāt vēlētos spēlēt Bostonas ''Celtics'' komandā.

Saspēles vadītājs, kurš nākamsezon kļūs par brīvo aģentu, intervijā laikrakstam ''Boston Globe'' atzinis, ka spēlēšana kopā ar bijušo komandas biedru Reju Alenu, Kevinu Gārnetu un Polu Pīrsu viņu iepriecinātu.

''Kāds viņus noteikti apturēs, bet viņi ir laba komanda. Viņi neuzvarēs visās 82 spēlēs, bet tā būs solīda komanda. Basketbolā lielu lomu spēlē savainojumu. Ja viņi visi trīs [Alens, Gārnets, Pīrss] būs veseli, viņiem ir reālas iespējas pacīnīties par čempiontitulu,'' saka Kasels.

Bostona savu pirmo regulārās sezonas spēli aizvadīs šonakt, mājās tiekoties ar Vašingtonas ''Wizards'' komandu.

Izmantotie resursi:
''Boston Globe''

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-02 18:48, pirms 17 gadiem
Nākamgad, ja viņš paliks līgā, viņa vienošanās būs visai reāla, jo Kasels, domāju, nolaidīs savu cenu, tikai lai tiktu iekšā Celtics, jo, būsim reālisti, Clippers ar šo sastāvu uz čempiontitulu var necerēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-02 19:41, pirms 17 gadiem
Nu būt lāb ja. wiš kapāt in Celtics.