Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Jomants un Lorbeks - Eirolīgas otrās nedēļas vērtīgākie

Par Eirolīgas otrās nedēļas MVP jeb vērtīgākajiem spēlētājiem kļuvuši uzreiz divi basketbolisti - Artūrs Jomants un Erazems Lorbeks.

Šonedēļ par Eirolīgas vērtīgākajiem spēlētājiem kļuva divi basketbolisti - "Lietuvos Rytas" lietuviešu uzbrucējs Artūrs Jomants un Romas "Lottomatica" slovēņu centrs Erazems Lorbeks. Abu basketbolistu lietderības koeficients bija +29.

Jomants sekmēja "Lietuvos Rytas" uzvaru (92:74) mājas spēlē pār Telavivas "Maccabi" ar 19 gūtajiem punktiem, 6 atlēkušajām bumbām, 6 rezultatīvajām piespēlēm, kā arī 3 pārtvertajām bumbām.

Savukārt Lorbeks guva 24 punktus un izcīnīja 6 atlēkušās bumbas, taču viņa pārstāvētā komanda piedzīvoja zaudējumu Madridē, kad ar 83:89 piekāpās vietējam "Real Madrid".

Šiem abiem spēlētājiem ar lietderības koeficientu +27 sekoja trīs basketbolisti - pirmās nedēļas MVP Nikola Pekovičs, Davors Kuss un Tjāgo Spliers.

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net

     [+] [-]

, 2007-11-02 14:59, pirms 17 gadiem
zheel ka MVP netika kaukenam!!! vinjsh itaaljus vnk vilka maskavaaa!!!!!

  -1 [+] [-]

, 2007-11-02 15:05, pirms 17 gadiem
Lorbeks arī pirmajā spēlē pret Pao sameta pirmajā puslaikā 18 punktus, tiesa, turpinājumā pieklusa. Rytas ir ļoti bīstama, jo tai ir daudzpusīgs rezervistu soliņš, grūti prognozēt kurš izšaus. Pagajušajā spēlē Petrāvičs, tagad Jomantas, kas man liekas noraka arī ASK cerības, nevis Bajrāmovičs, Nīlsens, Praiss. Lietuvieši valda Eirolīgā.

     [+] [-]

, 2007-11-02 17:28, pirms 17 gadiem
Man liekas, ka ASK noraka jaunai Gecēvičs vai kaut kā viņu sauc.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja