Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Butauts kritizē BBL attieksmi

Rīgas ASK galvenais treneris Ramūns Butauts telefonsarunā ar radio "SWH" izteica neapmierinātību par BBL amatpersonu cieņas trūkumu pret Latvijas basketbolu.

Sestdien Rīgas ASK spēlēs Baltijas Basketbola līgas (BBL) ietvaros Kauņā pret "Žalgiris". Pirmdien ASK būs jāspēlē Rīgā ULEB kausa atklāšanas spēlē. Tāpēc rīdzinieku galvenais treneris Ramūns Butauts izteica savu viedokli par BBL sastādīto kalendāru. ULEB kalendārs esot bijis zināms pusotru mēnesi iepriekš. Tātad BBL zināja un vajadzēja rēķināties, ka 5. novembrī Rīgā notiks spēle Rīgā.

Treneris Butauts ļoti bargā tonī izteica savas domas par BBL amatpersonu prāta spējām, kuras pusotru mēnesi zināja par gaidāmo 5. novembra spēli, taču neko nedarīja lietas labā. Butauts uzsvēra, ka ULEB kausa izcīņas pirmās kārtas spēle, atklāšanas spēle ir ļoti prestižs mačs. Tāpēc viņam nav saprotama attieksme no federācijas un BBL organizētājiem. Kā treneris viņš varot sagatavot savu komandu spēlēm, kurām ir viena diena starpā (atceramies, piemēram, Eiropas čempionātu Spānijā). Taču tādai īpašai spēlei, kas notiks pirmdien Rīgā, būtu nepieciešama īpašāka attieksme.

Butauts arī uzsvēra, ka nedomā sūdzēties par savainojumiem vienības spēlētājiem. Taču attieksme viņu neapmierina jo sevišķi: "Pirmkārt, tas ir līgas prestižs, otrkārt - pilsētas, treškārt - valsts."

Taču neskatoties uz visu, ASK cīnīsies gan sestdien Kauņā, gan pirmdien Rīgā, jo īsti sportisti nedrīkst necīnīties katrā spēlē. Butauts komentēja potenciālo pārākumu un lielo pieredzi, kā arī meistarību. Taču ASK var sestdien uzvarēt. Lietuviešu speciālists arī uzsvēra, ka iepriekšējās reizēs, neskatoties uz formalitātēm, spēles izšķīrās tikai beigās ar dažu punktu starpību.

Butauts paslavēja Trevīzo "Benetton", gaidāmos pretiniekus ULEB kausā un vienus no grupas favorītiem. Treneris grupu nosauca par spēcīgu, tāpat kā attiecīgās valstis, kuras klubi pārstāv. Taču pats galvenais esot tas, ka laukumā spēlē nevis uzvārdi, bet gan cilvēki. Bez Trevīzo izcelta arī Bulgārijas komanda Sofijas "Lukoil Academic", kurai ir daudzi labi leģionāri un treneris. Rezumējot iepriekš teikto, Butauts apgalvoja, ka var uzvarēt katru pretinieku, piebilstot: "Kā tas izdosies, redzēsim laukumā!"

Runājot par Kērtisa Miledža iespējamo atgriešanos, Butauts pauda, ka nekāda trakošana nenotiks, tas ir - atgriešanās netiks sasteigta.

Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

1 2 54 komentāri

     [+] [-]

, 2007-11-02 20:57, pirms 17 gadiem
Buss jau gruuti Rauties trijaas frontees,bij jau zinaams ka buus peobleemas ar speelju grafiku!

  +5 [+] [-]

, 2007-11-02 20:58, pirms 17 gadiem
pilnīgi piekrītu par grafiku!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: DADZIS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2007-11-02 21:06, pirms 17 gadiem
DADZI, te tomēr mazliet savādāk, šīs ir klubu spēles ar pārbraukmiem utt. Viena komanda var vairāk sagatavoties un atpūsties, bet otra nospēlē smagu maču Kauņā, bet pē tam fiksi atpakaļ uz Rīgu. Eiropas čempī visām komandām bija vienāda situācija. Tāpēc Tev šeit nepiekrītu.

  -4 [+] [-]

, 2007-11-02 21:15, pirms 17 gadiem
nu bet tak to jau zināja jau 2 mēnešus atpakaļ, bet vēl joprojām par to katru dienu runā - vai tad no tā 1dienas spēle būs vieglāka? jau pie viena līdzīga raksta pierakstīju komentu un rakstīšū vēlreiz - lai pierod pie tāda grafika, ja reiz grib būt superklubs!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-11-02 21:20, pirms 17 gadiem
dadzis lols...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-02 21:26, pirms 17 gadiem
cieņu viņi Butautam izrādīs, kad šis atkal kkur aizstums Lietuvas izlasi, bet tikmēr, kamēr Lietuvieši grafiku un pārējās vēlmes pakārtos Lietuvas klubu interesēs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-02 21:28, pirms 17 gadiem
DIEVS88 - izskatās, ka esmu aizskāris Tavu dvēseli, ja jau pamanījies par mani ierakstī komentāru, kaut to pēdējā pusgada laikā esi paspējis izdarīt 12 reizes
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-02 21:30, pirms 17 gadiem
neiet jau runa par to, ka nevar paspēt atpūsties utt. doma tāda, ka nevajadzēja likt tik tuvu spēli ar Žalgiri. Abas spēles ir svarīgas un prasa laika veltīšanu. un te NAV un arī NEKAD NEBŪS EČ. kapē piemēram nevarēja spēle būt šodien??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-02 21:34, pirms 17 gadiem
make 78 tu galīgi apdauzīts? katrā no tevis nosauktajiem sporta veidiem ir sava specifika. šito visu nevar salīdzināt. piemēram tenisā, spēlētāji tak atpūšas pēc geimiem un setiem nedaduz. un vispār tās 10-30 min. divreiz 3 dienās ir jāskrien ar pilnu atdevi, nevis tā - kaukā. spēles laikā ir jābūt maksimāli koncentrētam un jālec, jāskrien cik tik var.

     [+] [-]

, 2007-11-02 21:35, pirms 17 gadiem
dirseejs! buutu pie leishu komandas stuures, tad buutu dzilji piedraazt par attieksmi pret latvieshu basketbolu..

  -2 [+] [-]

, 2007-11-02 21:36, pirms 17 gadiem
es esmu par ASK - uz 1dienas spēli jau biļetes makā. bet nu akuzativ, man liekas, ka Tu katra lietotaja viedokli izskaidro ar TĪŅA VECUMU

     [+] [-]

, 2007-11-02 21:37, pirms 17 gadiem
dadzi, dveseli tu man neaizskari....bet tad saproti, cik tavs komentars bija jels, ka pat es, kursh vsp bij ierakstijis tikai 12 komentus, nevareju nociesties...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-02 21:41, pirms 17 gadiem
Žalgiris gan nav mīkstie - viņi neko nesaka, ka sestydien jāspēlē ar ASK, svētdien ar Šauļiem, bet trešdien jau jābūt Itālijā, lai spēlētu Eirolīgā. Un arī Šauļi baigi nepīkst, kaut ar viņiem ULEB spēle otrdien. Tāpat kā ASK - viena diena starpā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-02 21:43, pirms 17 gadiem
dievs88 - nu ja jau nevārēji nociesties, ta jau kkā iebraucu tavās jūtās.

  -3 [+] [-]

, 2007-11-02 21:45, pirms 17 gadiem
Atkāpšanās ceļš nodrošināts? Kāpēc tieši tagad Butauts sūdzās? Kalendāru jau zināja iepriekš. Tad arī vajadzēja sūdzēties. Tagad jau vilciens ir aizbraucis. Nu kā redzu Žalgirim arī nav vieglāks grafiks.

  +2 [+] [-]

, 2007-11-02 21:49, pirms 17 gadiem
Ja visi speletaju butu veseli, tad ASK varetu spelet pat eiroliga.

     [+] [-]

, 2007-11-02 21:51, pirms 17 gadiem
vispar loti skumji ka Millage nespeles atklasana

     [+] [-]

, 2007-11-02 21:51, pirms 17 gadiem
Vispār jau parasti laikam vispār komandas mēģina savā starpā vienoties, vai nevar pārcelt spēli; un tikai tad dodas pie līgas vadības, lai lūgtu mainīt kalendāru. bet te ne vārda, ka kaut kas būtu mēgināts runāt ar Žalgiri (gan jau viņi arī būtu priecīgi par vienu papildus brīvdienu). Un ja jau no Žalgira puse nekādu pretenziju nav, ko tad līgas vadībai, uz vienas puses prasības, pat ne komandas vadības, bet TIKAI trenera (tā vismaz varēja noprast no Butauta teiktā) pamata mainīt kalendāru?!

  -1 [+] [-]

, 2007-11-02 21:54, pirms 17 gadiem
Esmu pats pietiekoši ilgi nodarbojies ar sportu, lai saprastu, ka tā ir tukša tiršana... Kapēc hokejsti u.c. sporta veidi to var, NBA to var, tikai ASK ir mīkstie....

Tur tew taisniiba Visas Amerikas liigaas ir ljoti saspiileets speeljugrafiks-NHL,NBA,NFL,MLB

Neuzskatu ka ASK ir miiksite bet vnk Butauts Grib saglabaat stabilitaati visas sezonas garumaa,bez lieliem kritumiem... Bet jau ieprieks mineetajaas Liigas kritumi sezonas laikaa ir ierasta lieta...(daudz maz)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 54 komentāri