Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

"Warriors" lems par Elisa soda apmēru

"Warriors" lems par Elisa soda apmēru
Monta Eliss
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Goldensteitas ''Warriors'' nākamnedēļ plāno tikties ar Monta Elisa pārstāvi, lai pieņemtu sodu, kuru saņems basketbolists par savainojuma gūšanu, braucot ar mopēdu.

''Nākamnedēļ tiksimies ar viņa aģentu, lai pārrunātu iespējamos soda mērus. Sākumā veidosim diskusiju ar spēlētāja aģentu un pēc tam kopīgi pieņemsim lēmumu,'' par savām iecerēm stāsta ''Warriors'' prezidents Roberts Rouvels. ''Tagad kādu laiciņu nāksies iztikt bez Montas. Tagad sevi varēs pierādīt citi aizsargi.'' Atbildot uz jautājumu, vai Eliss saņems sodu naudas izteiksmē, Rouvels konkrētu atbildi nespēja sniegt: ''To pagaidām es nezinu.''

Jau ziņojām, ka ''Warriors'' šodien parakstīja līgumu ar veterānu saspēles vadītāju Denu Dikau. ''Esmu priecīgs, ka mūsu nometnē ir šis spēlētājs. Pašlaik tirgū ir ļoti sarežģīti atrast pieredzējušu saspēles vadītāju,'' par jaunieguvumu izsakās ''Warriors'' galvenais treneris Dons Nelsons.

''Šī man ir laba situācija,'' līguma parakstīšanu komentēja pats spēlētājs. ''Protams, tas, ka es pievienojos komandai vēlāk, nāks man par sliktu, taču tas neatturēs mani no cīņas par minūtēm. Eiropā biju iekļuvis nepatīkamā situācijā, un varu teikt, ka šis man ir labākais iespējamais variants.''

Jūlijā Monta Eliss parakstīja jaunu ilgtermiņa līgumu par 66 miljoniem ASV dolāru. Augustā viņš, braucot ar mopēdu, kas saskaņā ar jauno līgumu viņam ir aizliegts, viņš iekļuva nelielā negadījumā, nopietni savainojot savu potīti. Sākotnēji basketbolists meloja par traumas iegūšanas veidu, apgalvojot, ka potīti savainojis individuālā treniņa laikā. Beigu beigās gan spēlētājs atzinās melos, par ko viņu sagaida sods no ''Warriors'' puses.

Saistītie raksti

Eliss savainojumu guvis, vadot mopēdu
Eliss melojis par savainojumu
"Warriors" apšauba Elisa savainojuma gūšanu

Izmantotie resursi:
Associated Press


, 2008-10-02 22:54, pirms 16 gadiem
Mopēdu, labāk būtu rakstījuši ar motociklu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-02 22:56, pirms 16 gadiem
Būs jau savu tūkstoši jānoskaita+papildus publiskās aktivitātes....(tā teikt, ja nevari spēlēt, tad vismaz papozē fotogrāfiem)!!!
, 2008-10-02 23:00, pirms 16 gadiem
labāk klubs varēja viņam normālu motociklu nopirkt, tad nebūtu jāakstas ar to mopēdu..
, 2008-10-02 23:00, pirms 16 gadiem
krist-apsss rakstīja: Augustā viņš, braucot ar mopēdu, kas saskaņā ar jauno līgumu viņam ir aizliegt >>
aizliegt braukt ar mopēdu., neko sev, kas tad buus peec 10 gadiem, aizliegs dzert uudeni, eest, skriet utt...
a ko tu gribi , paskaties kads pikjis ... tev jaaazin, ka basketbolists ir dziive prece - kas atstraadaa naudinju !
, 2008-10-02 23:28, pirms 16 gadiem
mrPO rakstīja: a ko tu gribi , paskaties kads pikjis ... tev jaaazin, ka basketbolists ir dziive prece - kas atstraadaa naudinju !
tieši tā-sportists ir prece.
, 2008-10-02 23:37, pirms 16 gadiem
Diez kur viņš dabūja mopēdu. Atņēma kādam puikam droši vien.
, 2008-10-03 00:09, pirms 16 gadiem
nevis prece, bet gan algots darbinieks! 66 miljoni $ ir lielas naudiņas. Stādaties priekšā, ja jūs esat darba devējs un darbinieks savas muļķības dēļ nespēj veikt savus darba pienākumus, kas jūsu biznesam veido zaudējumus. Šaubos, ka jūs sistu pa plecu šādam darbiniekam un teiktu ''nekas vecīt, es tev maksāšu atlikušo algu, nesodīšu tevi, tu tikai daway tiec ātrāk uz kājām!''
Eliss uzņēmās pildīt saistības, līgumā viss ir atrunāts, ja tā noteikumi ir pārkāpti, tad ir jārēķinās ar sekām. Tas arī vis. Just Business
, 2008-10-03 00:55, pirms 16 gadiem
dzivis rakstīja: Mopēdu, labāk būtu rakstījuši ar motociklu!
Taču mopēds un motocikls nav viena un tā pati lieta, vai ne tā?
Eliss ar šo tikai pierāda, ka šāds aizliegums vajadzīgs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-03 11:10, pirms 16 gadiem
6.speletajs rakstīja: Monta par sodu GSW metiis garaam speelee! tad GSW redzees kaadu naudu viņi zaudees kad skatiitaaji nenaaks uz speleem!
atradies warriors fans!
Luka Dončičs un Entonijs Edvardss. Foto. AP. Scanpix
17

Dončičam un Ērvingam kopā 66 punkti, "Timberwolves" nonāk bezdibeņa malā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta trešā Rietumu fināla spēle starp Dalasas "Mavericks" un Minesotas "Timberwolves". "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča un Kairija Ērvinga kopā gūtajiem 66 punktiem, izcīnīja uzvaru ar 116:107 un nonāca uzvaras attālumā NBA fināla.
Kosts Slukass. Foto: AFP/Scanpix
5

"Real" 36 un septiņu punktu ceturtdaļas, Eirolīgā triumfē "Panathinaikos"

Šovakar par ULEB Eirolīgas čempioni kronēta Atēnu "Panathinaikos", kas Berlīnē notikušajā finālā ar 95:80 pārspēja Madrides "Real". Atēnu komandai tas ir pirmais Eiropas tituls kopš 2011. gada.
Pirejas "Olympiacos" pret Stambulas "Fenerbahçe". Foto: Annegret Hilse/Reuters/Scanpix
2

Mierīgā gaisotnē "Fenerbahçe" nepagūst atspēlēties, Eirolīgas bronza Pirejai

Salīdzinoši klusā noskaņā Berlīnē noritēja ULEB Eirolīgas finālčetrinieka spēle par trešo vietu, Pirejas "Olympiacos" tajā ar 87:84 uzveicot Stambulas "Fenerbahçe".