Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Krstičs: "Iespējams, ka neatgriezīšos NBA"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Krstičs: "Iespējams, ka neatgriezīšos NBA"
Nenads Krstičs
Foto: AP

Viens no slavenākajiem Eiropā spēlējošajiem basketbolistiem Nenads Krstičs uzskata, ka viņš varētu arī nekad neatgriezties NBA, ja Eiropā jutīsies pietiekami komfortabli.

Serbu basketbolists lēmumu spēlēt Eiropā pieņēma šovasar, kad viņam vilinošus algas nosacījumus piedāvāja Krievijas klubs "Triumf", kurā savulaik spēlēja arī latvietis Kristaps Valters. Basketbolists atzīst, ka izvēli nenožēlo un nenoliedz iespēju, ka viņš Eiropā varētu arī palikt:

"Es lieliski zināju, kurp dodos. Eiropas klubi pēdējos gados ir ievērojami progresējuši un Krievija nav izņēmums. Pie tam es pavisam nesen tikai devos pāri okeānam, tā ka es neesmu aizmirsis par Eiropu. Spēlēšana izlasē, tikšanās ar draugiem, tas viss man palīdzēja sekot līdzi notikumiem Eiropā.

Iespējams, ka es nekad neatgriezīšos NBA. Viss būs atkarīgs no tā, cik komfortabli es šeit jutīšos. Man ir līgums, bet divi gadi tas ir pietiekami ilgs periods, lai neizdarītu tālejošus secinājumus. Šobrīd man ir vēlme atgriezties, bet iespējams, ka pēc kāda laika man tas vairs nebūs vajadzīgs."

Iepriekšējās četras sezonas serbs pārstāvējis Ņūdžersijas "Nets", kopā 226 spēlēs vidēji gūstot 11,3 punktus un izcīnot 5,7 atlēkušās bumbas. Pagājušajā sezonā savainojuma dēļ Krstičam statistiski bija visneveiksmīgākais gads ar vidēji 6,6 punktiem un 4,4 atlēkušajām bumbām. 2006./2007. gada sezonā viņš izcēlās ar vidēji 16,4 punktiem un 6,8 atlēkušajām bumbām, bet vēl sezonu iepriekš vidēji spēlē 13,5 punkti un 6,4 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
sportbox.ru

     [+] [-]

, 2008-10-02 16:34, pirms 16 gadiem
Cerams, ka atgriezīsies!