Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Pietruss paraksta līgumu ar "Warriors"

NBA komandas Goldensteitas ''Warriors'' spēlētājs Mikaēls Pietruss, kurš šajā starpsezonā kļuva par brīvo aģentu, ir noslēdzis jaunu līgumu ar "kareivjiem".

"Mēs esam priecīgi, ka mums izdevās noslēgt līgumu ar Pietrusu," saka kluba viceprezidents Kriss Malins. "Mēs ceram, ka viņš palīdzēs mums turpināt sasniegt jaunas virsotnes."

25 gadus vecais basketbolists "Warriors" rindās pagājušajā sezonā piedalījās 72 spēlēs, no kurām 38 ir izgājis sākumsastāvā. Viņš regulārās sezonas mačos laukumā vidēji ir pabijis 26,9 minūtes, guvis 11,1 punktu, izcīnījis 4,5 atlēkušās bumbas, kā arī atdevis 0,9 rezultatīvas piespēles.

Viņš ir arī piedalījies visās pagājušā gada play-off spēlēs, kurās laukumā vidēji pabija 19 minūtes, kuru laikā guva sešus punktus.

Izmantotie resursi:
www.nba.com
Foto: AFP

     [+] [-]

, 2007-10-02 09:21, pirms 17 gadiem
Populārais Goldensteitas apskatnieks Tims Kavakami uzskata, ka Pjetruss ir pieņēmis esošos nosacījumus kā ierobežotajam brīvajam aģentam, proti, viena gada līgumu 3,75 miljonu dolāru vērtībā.

Kavakami ir pārliecināts, ka līdz 31.oktobrim Biedriņš jau būs parakstījis vismaz 50 miljonu vērtu līgumu uz 5 gadiem.

  -1 [+] [-]

, 2007-10-02 10:12, pirms 17 gadiem
Nu tad beizdot, peedeejaa shuve aiztaisiita...nu tad sastaava aprises izskataaas shaadas...

Dilstoshaas seciibaa...

PG. Davis (saakums.), T-Hud, katastrofas gadiijumaa veel vareetu speeleet Ellis un Jackson.

SG. Ellis (saakums.), Nelli-Belli, garbage minuutes paliks Azubuike, taapat ekstremaalos apstaaklos biezhi vareetu speeleet Jackson un T-Hud.

SF. Jackson (saakums.), Pietrus, shajaa poziicijaa vareetu paraadiities arii Barnes un Azubuike.

PF. Harrington (sakums.), Barnes kopaa ar Wright daliis uz puseem, garbage minuutes Powell`am, taapat aizstaat kaadu vareetu arii Croshere.

C. AB (saakums.), Croshere ar Perovic`u ciiniisies par otro nr., taapat Wright`s vareetu paliidzeet.

     [+] [-]

, 2007-10-02 10:30, pirms 17 gadiem
Powels jau sen ir Eiropaa, atjauno info
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-02 10:44, pirms 17 gadiem
Jaa sorry, par to Powellu...mazliet transaa iegaaju rakstiidams...tas ir Carlos kuram tieshaam nav nekaadu variantu...

Domaaju ka Bellijs toch par pirmo nespeelees, vinsh ir tiirs snaiperis un vadiit saspeeli vinjam neviens nedos...taapat kaa uzskatu ka Montam arii saspeeli neuzticees, cik labi vinsh to vada vareejaam paarliecinaaties pagaajushaa gada speelees, kad Davis izkrita no sastaava...pilniigs Haoss...T-Hud manaa skatiijumaa ir daudz lielaakas iespeejas, turklaat vinsh ir sevi jau pieraadiijis shajaa liigaa un buus stabils otrais nummurs aiz Davis muguras...

Zinot kaa Nellijs eksperimentee ar speeleetaajiem, nebriiniishos arii par to ka atkal Gangsteris segs Dirku vai tml. taa kaa droshi prognozeet nevar neko...iznjemot AB stabilu vietu C poziicijaa

     [+] [-]

, 2007-10-02 15:20, pirms 17 gadiem
nu tad beidzot.... loti labi

  -1 [+] [-]

, 2007-10-02 17:34, pirms 17 gadiem
Pouvels nav Eiropā, viņš nākamo sezonu aizvadīs Clippers