Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Dengs var izjaukt darījumu

Čikāgas iedzīvotāju sapnis NBA kluba "Bulls" sastāvā ieraudzīt Losandželosas "Lakers" zvaigzni Kobi Braientu var beigties tā īsti nesācies, jo buļļi šajā darījumā nevēlas iesaistīt angļu basketbolistu Luolu Dengu.

Apmaiņā pret Braientu "Lakers" pretī vēlas saņemt tieši 22 gadus veco Dengu, tomēr "Bulls" ģenerālmenedžeris Džons Paksons šo spēlētāju nevēlas atdot. "Maiņa nevar notikt, jo "Bulls" negrib dot Dengu. Bet bez viņā šim darījumam nav jēgas," pastāstīja "Lakers" viceprezidents Īrvins "Maģiskais" Džonsons.

Aizokeāna plašsaziņas līdzekļos jau kopš trešdienas klīst dažādas runas par iespējamo "Lakers" – "Bulls" darījumu, kā rezultātā Kobe Braients nonāktu Čikāgā. Šajā darījumā iesaistītos vēl daži klubi.

22 gadus vecais Dengs un vēl viens "Bulls" līderis Bens Gordons pagaidām nav pagarinājuši līgumu ar klubu, jo abi basketbolisti nebija apmierināti ar piedāvājumu. Čikāga viņiem piedāvāja piecu gadu līgumu par kopējo summu 50 miljonu ASV dolāru robežās.

"Tas īsti nebija piedāvājums. Es to vairāk nosauktu par "ja patīk, pieņem, ja nepatīk, tad dodies prom" piedāvājumu," stāstīja Gordons.

Savukārt Dengs izrādīja pretējas emocijas. "Tiešām nesaprotu, kāpēc mēs nenoslēdzām jaunu līgumu. Tomēr ceru, ka jau tuvākajā laikā visas nianses tiks noslīpētas un es palikšu Čikāgā," izteicās Dengs.

Izmantotie resursi:
www.espn.com
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-11-01 15:36, pirms 17 gadiem
Kā vēsta ESPN, jaunākā bauma par šo darījumu ir šāda:

The Lakers would acquire Ron Artest and Ben Wallace; the Kings would acquire Ben Gordon and P.J. Brown, while the Bulls would get Kobe Bryant.

Tas gan nav akceptēts. Nu ko, šādi Buļļi izspruktu cauri maksimāli viegli, bet Lakers nebūtu nekādā ziņā ieguvēji - ne Ārtests, ne Voless nav metēji, bet tieši tādi spēlētāji, kādi būtu vajadzīgi BLAKUS Kobem. Arī uz Gordonu švakajoš Kings būtu žēl skatīties.

     [+] [-]

, 2007-11-01 15:36, pirms 17 gadiem
Baigais jau angļu basketbolists

  +1 [+] [-]

, 2007-11-01 15:38, pirms 17 gadiem
NU TADS ANGLIS 100% ķelts

  -2 [+] [-]

, 2007-11-01 15:58, pirms 17 gadiem
starp citu durant ka pirma spele NBA. 18 punktus iemeti ko?

     [+] [-]

, 2007-11-01 15:59, pirms 17 gadiem
ķelti ir skoti un man liekas bezjēdzīgi visi šitie tautību jautājumi. Vēl piems 150 gadiem Anglijai piederēja vai pus pasaules un nebrīnītos ja viņš Angliju sauc par savu dzimteni

     [+] [-]

, 2007-11-01 16:02, pirms 17 gadiem
"Čikāgas iedzīvotāju sapnis NBA kluba "Bulls" sastāvā ieraudzīt Losandželosas "Lakers" zvaigzni Kobi Braientu"
nu nedomāju, ka tas ir Buļļu fanu sapnis...
Buļi ar šādu maiņu būs zaudētāji

     [+] [-]

, 2007-11-01 16:07, pirms 17 gadiem
Nu bet tas tak ir marazms!!! Ja aizmainīs Dengu, Gordonu tad kas ta tur Buļļos paliks...?! Big Bens, kas uzbrukumā nav ne uz pusi tik labs kā aizsardzībā un Hainrihs... un Kobem atkal būs viena āksta teātris... savukārt, ja būtu tā kā raksta theCubs, tad Čikāga viennozīmīgi būtu ieguvēji - Hainrihs, Kobe + Dengs būtu labs spēks ārējā līnijā, a garais gals nekad pārāk labs Čikāgai nav bijis un paliek jau vēl garajā galā rookijs Noa un Nočioni + veterāns Joe Smith...., bet hvz vai ta pārējie klubi būtu ieguvēji un uz tādu darijumu parakstīsies...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-01 16:48, pirms 17 gadiem
Pagaidām neredzu kā var notikt jebkāds darījums ar Kobe, jo kā jau visi zin - Lakers par viņu var prasīt, ko vien vēlas, bet viņi visos iespējamajos darījumos prasa par daudz (otrs klubs negrib atdot visu labākos spēlētājus). Kobe jau ar nekur neies (sava līguma dēļ, kur viņam opcija - viņu nevar aizmainīt bez paša vēlēšanās), ja otrā galā vairs nav neviena all-star spēlētāja. Kāda jēga migrēt no vienas pilsētas uz otru, jo līdz ko tu ierodies otrā galā...visi labie ir aizgājuši uz tavu iepriekšējo atrašanās vietu. Maģiskais aplis.

  -1 [+] [-]

, 2007-11-01 16:52, pirms 17 gadiem
Nu ja. BULLS tād maiņ izdarīs tad wīņ būs tād muļķ.

     [+] [-]

, 2007-11-01 17:02, pirms 17 gadiem
njaa... neticu ka dariijums notiks

     [+] [-]

, 2007-11-01 18:32, pirms 17 gadiem
nu kaut kā neštimmējas tas ESPN raksts!!!!!
P.J. Brown nevienā no tām komandām nespēlē,pagājušo sez.spēlēja čikāgā,bet ne vairs šosezon,tas kāds vecs raksts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja