Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Rodmenam jaunas nepatikšanas

Rodmenam jaunas nepatikšanas
Deniss Rodmens.

Bijusī basketbola zvaigzne, ekscentriskais Deniss Rodmens, kurš pazīstams ar savu skandalozo uzvedību gan laukumā, gan ārpus tā, aizturēts viesnīcā Losandželosā aizdomās par uzbrukumu kādai sievietei.

46 gadus vecais Rodmens, kas karjeras laikā kopā ar Detroitas "Pistons" un Čikāgas "Bulls" piecas reizes kļuva par NBA čempionu un divas reizes tika atzīts par labāko aizsardzības spēlētāju, trešdienas naktī tika apcietināts pēc tam, kad policija saņēma izsaukumu uz viesnīcu Beverlihilsā. No apcietinājuma Rodmens tika atbrīvots ceturtdienas rītā pret 50 tūkstošus dolāru lielu drošības naudu. 22. maijā Rodmenam būs jāierodas tiesā.

Rodmena menedžeris Stīvs Saimons paziņojis, ka abi strīda dalībnieki pirms notikušā lietojuši alkoholu. Vēlāk abu starpā radušās domstarpības, kuru laikā bijusī NBA zvaigzne sagrābusi cietušās sievietes roku, uz kuras palicis zilums. Saimons arī paskaidrojis, ka Rodmenam pēdējā laikā radušās problēmas ar alkohola lietošanu nesen notikušās šķiršanās dēļ, un bijušais basketbolists plānojot ārstēties no alkohola atkarības.

Izmantotie resursi:
espn.com

  +4 [+] [-]

, 2008-05-01 21:53, pirms 16 gadiem
Hehe... viens no visu laiku skandalozaakajiem NBA speeleetaajiem!!! Viennoziimiigi koloriita persona!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-05-01 21:56, pirms 16 gadiem
Viņa mati varbūt ir kolorīti, bet nez vai viņa personība... Drīzāk pilnīgs bezpriģels gan laukumā gan ārpus tā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-05-01 23:13, pirms 16 gadiem
Bēēt nu kā viņš vāca rebounds, tas bij vāks! Laikam vienīgā pozitīvā lieta, ko iedomājos, kad izdzirdu viņa uzvārdu.

  +2 [+] [-]

, 2008-05-02 10:07, pirms 16 gadiem
Lai nu kāds viņš bija, tomēr izcils spēlētājs, viņš spēlē atdevās pilnībā un bija gatavs darīt visu, lai dabūtu kārtējo bumbu!