Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Broilss par savām attiecībām ar hokeju

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Broilss par savām attiecībām ar hokeju
Dveins Broilss
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas Basketbola līgas (LBL) čempionu ''ASK Rīga'' amerikāņu uzbrucējs Dveins Broilss savā jaunākajā blogā stāsta par savām līdzšinējām attiecībām ar hokeju.

''Godīgi sakot, nekāds lielais hokeja līdzjutējs es neesmu. Mājās man ir TV kanāls, kur bieži rāda NHL spēles, tā kā dažreiz sanāk paskatīties. Bet šis sporta veids galīgi svešs man nav. Pagājušajā sezonā, spēlējot Horvātijā, tieši pretī manam dzīvoklim bija hokeja arēna. Mūsu komandas dakterim hokeju spēlēja dēls. Viņš vienmēr stāstīja, kā viņi nospēlējuši un kā viņa puikam gājis. Beidzot pienāca arī pašam kārta apmeklēt spēli. Teikšu, ka patika. Ātrums gan tur ir liels, bet, lai arī līmenis nebija tas augstākais, man patika,'' raksta Broilss.

''Ko es varu teikt par pasaules čempionātu? Tikai nesen uzzināju, ka šis čempionāts notiks Kanādā un ka jau pirmajā spēlē savā starpā tiksies ASV un Latvijā. Būšu diplomātisks un neatbildēšu, par kuru komandu es būšu [smaida]. Tā kā mums ASK komandā nav neviens kanādietis, tad domāju, ka neviens neapvainosies, ja Latvija, ASV un Slovēnija savā grupā izcīnīs pirmās trīs pozīcijas. ASV ar Latviju spēlēs laikam naktī uz sestdienu. Mums piektdien ir vēlu spēle Ventspilī, un droši vien atgriezīsimies Rīgā krietni pēc pusnakts. Zinu, ka latvieši ir lieli savas hokeja izlases atbalstītāji. Uz pārbaudes spēlēm ''Arēnā Rīga'' sanāca pilnas tribīnes. Eh, gribētos, lai arī kādreiz uz mūsu spēli būtu pilna arēna. Varbūt starp izšķirošajiem mačiem Latvijas čempionātā pietiks laika, lai paskatītos kādu hokeja spēli,'' tā basketbolists.

Izmantotie resursi:
askriga.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-05-01 16:02, pirms 16 gadiem
hehehe, saliidzinaat ventspils zaali ar areenu riigu, pareizi ka komentars jadzesh vien aaraa!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-01 16:04, pirms 16 gadiem
kakadu rakstīja: hehehe, saliidzinaat ventspils zaali ar areenu riigu, pareizi ka komentars jadzesh vien aaraa!!!

nu jā ko padarīs
neviens īsti nesaprata,ko es ar to domāju

  +2 [+] [-]

, 2008-05-01 19:06, pirms 16 gadiem
kakadu rakstīja: hehehe, saliidzinaat ventspils zaali ar areenu riigu, pareizi ka komentars jadzesh vien aaraa!!!

aceries,ka vpils zaales vietu skaitu attieciibaa pret vpils iedziivotaaju skaitu ne tuvu newar saliidzinaat ar areenas riga vietu skaitu attieciibaa pret Riigas iedziivotaaju skaitu.................... cerams ka speesi iebraukt, ko es censhos pateikt