Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Focis nākamsezon varētu pievienoties ''Panathinaikos''

Focis nākamsezon varētu pievienoties ''Panathinaikos''
Antonio Focis
Foto: dynamobasket.com

Grieķu uzbrucējs Antonio Focis šovasar, iespējams, lauzīs līgumu ar savu pašreizējo klubu Maskavas ''Dynamo'' un pievienosies Grieķijas čempioniem Atēnu ''Panathinaikos''.

Focis, kuram ir līgums ar ''Dynamo'' līdz nākamās sezonas beigām, paliekot klubā arī nakamgad, par sezonu saņemtu 1,7 miljonus eiro.

''Šobrīd ir par agru runāt par to, kas notiks vasarā. Pašlaik es domāju tikai par spēlēm ''Dynamo'' rindās ULEB kausā un Krievijas Superlīgā. Mes pieliksim visas pūles, lai gūtu panākumus šajos turnīros. Jau no pirmās dienas esmu laimīgs, ka atrodos ''Dynamo'' rindās, un pērn mēs pagarinājām līgumu līdz nākamā gada vasarai. Par iespējamo pāreju jau izteicos - šobrīd ir par agru par to domāt,'' iespējamo pāreju komentēja Focis.

Jāatzīmē, ka Focis ''Panathinaikos'' pārstāvēja no 1997. līdz 2001. gadam, kā arī zaļo rindās aizvadīja 2002/03. gada sezonu.

Uzbrucējs šosezon ULEB kausā aizvadījis 14 spēles, kurās vidēji guvis 10,6 punktus un izcīnījis 6,4 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
championat.ru