Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Džeters slavē Sandersu

Džeters slavē Sandersu
Foto: R. Kokšarovs, Sporta Avīze

Ukrainas basketbola kluba "Kyiv" amerikāņu saspēles vadītājs Jūdžins "Pūhs" Džeters savā blogā draftexpress.com velta atzinīgus vārdus Rīgas ASK spēka uzbrucējam Aerikam Sandersam, kā arī stāsta par dzīvi Ukrainā.

Jūdžins Džeters šosezon "Kyiv" sastāvā ULEB kausā jau nospēlējis abas kalendārā paredzētās spēles pret Rīgas ASK, kurās abās triumfēja kijevieši. Amerikāņu basketbolists brīvajā laikā raksta blogu portālam draftexpress.com. Savā pēdējā ierakstā Džeters stāsta par savu nokļūšanu Kijevā.

Ukrainu viņam esot rekomendējuši pagājušās sezonas komandas biedrs NBA Attīstības līgas klubā Kolorādo "14ers" Maiks Heriss un Džermeins Džeksons, pret kuru spēlēts NBA Vasaras līgā. Tagad Džeters atzīst, ka izvēlē nav kļūdījies, un ir apmierināts ar dzīvi vienā no Eiropas lielākajām valstīm. Iejušanos Ukrainā savā pirmajā sezonā ārpus ASV robežām Džeteram paātrinājuši atvērtie komandas biedri, no kuriem četri, neskaitot sevi pašu, ir amerikāņi.

Sezona kijeviešiem ir iesākusies ļoti veiksmīgi - 12 uzvaras 12 spēlēs Ukrainas čempionātā, bet ULEB kausā ir gūtas piecas uzvaras septiņās spēlēs. Lai sasniegtu šādus rezultātus, Kijevas labi nokomplektētajam sastāvam nākas pamatīgi pastrādāt treniņos.

eSports.lv jau rakstīja, kā norit darbs "Kyiv" klubā, bet Džeters izstāsta vēl sīkāk: "Mūsu nedēļa izskatās šādi: pieņemsim, ka spēlējam ULEB kausa spēli otrdien. Tad trešdiena ir brīvdiena, ceturtdien un piektdien treniņi ir divreiz dienā. Ukrainas līgā spēle ir sestdien, svētdien ir viens treniņš. Ja spēle ULEB kausā ir izbraukumā, tad viens treniņš ir arī pirmdienā, bet ja būs mājas spēle, tad ir divi treniņi." Rīta treniņos notiek darbs pie fiziskās formas, dribla, metiena un ir arī svaru cilāšana. Savukārt dienas otrajā treniņā, kas notiek vakarā, ir vairāk spēlēšana pieci pret pieci un metiena trenēšana.

Džeters savā blogā uzskaitījis arī vairākus spēlētājus, pret kuriem spēlēts šosezon, bet atsevišķi izcēlis "ASK Rīga" spēka uzbrucēju Aeriku Sandersu. Tas tāpēc, ka Sanderss bija Džetera komandas biedrs Serras vidusskolā (atrodas Gārdenā, Kalifornijas štatā). Kad Džeters bija pirmgadnieks, Sandersam tas bija jau pirmspēdējais gads vidusskolā. Kā raksta "Pūhs", Sanderss esot bijis labākais centrs visā Rietumu krastā, kas licis vairāku spēcīgu ASV koledžu treneriem nākt uz viņu spēlēm. Tādu pašu uzmanību gribējis arī Džeters, tāpēc tas viņu vēl vairāk motivējis kļūt labākam. Pēc tam abi viens pret otru uzspēlējuši savu koledžu komandu sastāvos, tāpat kā šosezon ULEB kausā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-01 20:09, pirms 17 gadiem
Pūhs? Ķipa angliski Pooh? Tas tak Vinnijs Pūks!
Slēpts komentārs: kūdra
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-01-01 20:27, pirms 17 gadiem
Nu tad jau ir Pūks, jo angliskie ir Winnie the Pooh

  -4 [+] [-]

, 2008-01-01 20:32, pirms 17 gadiem
vienā no Eiropas lielākajām valstīm


Vispar jau Ukraina ir lielakā nevis viena no...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-01-01 20:51, pirms 17 gadiem
man kaut kaa neaiziet, ja vinjsh savaa laika bija labaakais centrs studentu liigaa rietumaa krasta jaaprasa - what da buck happened to ya boy?

  -1 [+] [-]

, 2008-01-01 21:03, pirms 17 gadiem
Jaa, nu par Sandersu gan nezinu - tas pats Drozdovs ieks KIEV atstaja daudz labaku iespaidu. Ja pienem ka Brags bija speka uzbrucejs (un man liekas viens no labakajiem kas LV spelejis) tas Sanders... neesmu sajusma par so speletaju - galigi neparliecina vins mani tapat ka Broils

  -1 [+] [-]

, 2008-01-01 21:12, pirms 17 gadiem
kaaja, ja nemaldos, tad pirmo koledžas gadu viņš laikam izlaida traumas dēļ, taču īsti nezinu.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-01 22:33, pirms 17 gadiem
impala,
eiropa veel skaitaas liidz uraalu kalniem,
taapeec krievija ir lielaakaa..

  -3 [+] [-]

, 2008-01-01 22:36, pirms 17 gadiem
Nu kas tas par spēka uzbrucēju, viņš tak pat troiku nevar normāli uzmest. Viņš ir centrs manuprāt. Jā jā zinu, skaitās kā PF, bet nu...


iečeko: esports.lv

     [+] [-]

, 2008-01-01 23:03, pirms 17 gadiem
Jaa, protams, speeka uzbuceejam "troiku normāli uzmest" ir primaarais raadiitaajs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-02 11:33, pirms 17 gadiem
rusher, 2008-01-01 20:51

Protams, ka Pūks, problema taa, ka latviesu anglju valodu nemaak

Nu bet taa jau arii ir - nafig vinjam ir salikti miinusi???