Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Barona" pretinieki veic izmaiņas

"Barona" pretinieki veic izmaiņas
Tomass Gārdners, foto: FP

Basketbola kluba "Barons/LMT" pretinieki FIBA kausā Rostovas "Lokomotiv" nomainījuši galveno treneri, kā arī pastiprinājušies ar šosezon NBA uzspēlējušo aizsargu Tomasu Gārdneru.

Pagājušā gada beigās "Lokomotiv" no galvenā trenera amata atbrīvoja vietējo speciālustu Oļegu Meļesčenko, kuru aizvietos serbs Milans Miničs. "Lokomotiv" rindas arī ir pastiprinājis amerikāņu uzbrūkošais aizsargs Tomass Gārdnets, kurš šo sezonu iesāka NBA klubā Čikāgas "Bulls".

Gārdners piecās spēlēs NBA vidēji laukumā pavadītajās 11,3 minūtēs guva 5,3 punktus, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un atdeva 0,3 rezultatīvas piespēles. "Bulls" viņu atlaida 2007. gada 7. decembrī, jo vēlējās parakstīt līgumu ar Demetrisu Nikolsu, bet, lai atrastu vietu viņam, nācās atlaist vienu spēlētāju un tas bija Gārdners.

22 gadus vecais Gārdners pēc Mizūrī koledžas pabeigšanas netika izvēlēts 2006. gada NBA draftā, bet pirmo gadu profesionālā basketbolista statusā aizvadīja Beļģijā, "Pepinster" sastāvā. Pēc laba snieguma pirmssezonas treniņnometnē Gārdneram izdevās izkarot vietu "Bulls" galīgajā sastāva, kas ar 195 cm garo basketbolistu parakstīja negarantētu līgumu.

Pašreiz FIBA kausa D grupā "Lokomotiv" atrodas pēdējā ceturtajā vietā ar divās spēlēs piedzīvotajiem diviem zaudējumiem. Šajā grupā ar vienu uzvaru un vienu zaudējumu trešajā vietā atrodas Rīgas "Barons/LMT".

  +1 [+] [-]

, 2008-01-01 14:21, pirms 17 gadiem
Neko tas nepalīdzēs! Barons vienalga labāki!

     [+] [-]

, 2008-01-01 14:28, pirms 17 gadiem
Baronam tādu spēlētāju vienkārši nepavilkt finansiāli

     [+] [-]

, 2008-01-01 14:49, pirms 17 gadiem
O, uz sito varetu but interesanti pastities, kad Barons vinus vinnes!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-01-01 15:17, pirms 17 gadiem
Nu tas inju uzdevumu tikai pagruutina! Cerams ka izosies!
Slēpts komentārs: kapeika