Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Rams" atlaiž Semu, komandas nosauc sastāvus sezonai

Juris Miņins
Juris Miņins

"Rams" atlaiž Semu, komandas nosauc sastāvus sezonai
Maikls Sems
Foto: AP/Scanpix

30. augusts bija tā diena, kad pēc Nacionālās futbola līgas (NFL) noteikumiem visām līgas komandām bija jānosauc tie 53 spēlētāji ar kuriem tās dosies regulārās sezonas cīņās. Kā viens no pēdējiem, kas neiekļuva komandā bija arī Sentluisas "Rams" aizsardzības līnijas spēlētājs Maikls Sems.

Lai arī Maikls Sems nebija ne starp labākajiem koledžas spēlētājiem, ne arī kā citādi sev pievērsa uzmanību, mediju redzeslokā viņš nonāca tad, kad publiski paziņoja par savu seksuālo orientāciju, kļūstot par pirmo NFL draftā izvēlēto futbolistu, kurš atklāti ir paziņojis, ka ir homoseksuālis.

Šis fakts nebiedēja Sentluisas komandas pārstāvjus un viņi izvēlējās Semu septītajā drafta kārtā dodot viņam iespēju cīnīties par vietu sastāvā. Lai arī kopumā DE pozīcijā spēlējošā futbolista sniegums nebija slikts, ar to bija par maz, lai iekļūtu komandas pamatsastāvā un Maikls Sems zaudēja savu vietu nedraftētajam debitantam Ītenam Vestbrūksam.

Pēc šī soļa, Sems ir ievietots tā sauktajos veiveros, kad jebkura cita komanda viņu var paņemt savās rindās. Ja tas nenotiek, tad futbolists varēs noslēgt jaunu līgumu ar jebkuru komandu, tai skaitā arī ar "Rams", par vietu 10 vīru treniņu komandā. Tajā pašā laikā Sentluisas vienība ir norādījusi, ka, lai arī Sems treniņnometnē sevi pierādīja labi, treniņu komandas sastāvu noteikts komandas vajadzības konkrētajās pozīcijās.

Pievēršoties pārējiem atlaistajiem futbolistiem, jāsaka, ka šogad iztika bez skaļiem atlaišanas gadījumiem. No zināmākiem uzvārdiem jāmin Bendžarvuss Grīns-Eliss, kuru atlaida Sinsinati "Bengals", Čemps Beilijs, kuram vieta neatradās Ņūorleānas "Saints" sastāvā un Terels Praiors, kurš neizturēja konkurenci par vietu Sietlas "Seahawks" sastāvā. Pie reizes arī jāpiemin, ka par karjeras beigām paziņoja aizsargs Džeimss Harisons, kurš ir pazīstams ar spēlēšanu Pitsburgas "Steelers" rindās, bet savu pēdējo sezonu aizvadīja jau pieminētajā Sinsinati komandā.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-08-31 12:17, pirms 10 gadiem
Lai arī Maikls Sems nebija ne starp labākajiem koledžas spēlētājiem, ne arī kā citādi sev pievērsa uzmanību...

Tiešām?

As a senior in 2013, Sam recorded 11.5 quarterback sacks and 19 tackles for a loss. He led the SEC in both categories, and tied Missouri's single-season record for sacks. He was named the SEC Defensive Player of the Week in two consecutive weeks, after recording three sacks apiece in games against the Arkansas State Red Wolves and the Vanderbilt Commodores. After the season, Sam was named the SEC Co-Defensive Player of the Year, with C. J. Mosley of the University of Alabama, and a first-team all-SEC selection.

Sam was named a first-team All-American by the Walter Camp Football Foundation, Associated Press, Sporting News, the American Football Coaches Association, and the Football Writers Association of America. He was also named a semifinalist for the Chuck Bednarik Award, the Hendricks Award, and the Lombardi Award. Missouri played in the 2014 Cotton Bowl Classic, in which Sam forced a fumble that was returned for a touchdown, securing Missouri's victory over the Oklahoma State Cowboys.

     [+] [-]

, 2014-08-31 15:01, pirms 10 gadiem
Sems izcils piemērs tam, ka nevajag par agri sapriecāties. Pat ESPY vēl dabūja, bet NFL spēlēšana uz brīdi jāatliek. Žēl, ceru, ka tam nav ne mazākā sakara ar viņa seksualitāti.

     [+] [-]

, 2014-08-31 15:56, pirms 10 gadiem
Defensive Player of the Preseason: Margus Hunt
neslikta ziņa, ņemot vērā , ka J,M, savos aprakstos viņu bieži piemin.
man gan nepatīk slavēt igauņus, bet cepuri nost.

     [+] [-]

, 2014-08-31 21:18, pirms 10 gadiem
San Francisco 49ers defensive end Ray McDonald was arrested early Sunday morning on felony domestic violence charges.
interesanti - iedos mūža diskabeli ka solija pēc baltimoras - Roger Goodell issues apology for handling of Ray Rice

  +1 [+] [-]

, 2014-08-31 22:27, pirms 10 gadiem
steelers rakstīja: San Francisco 49ers defensive end Ray McDonald was arrested early Sunday morning on felony domestic violence charges.
interesanti - iedos mūža diskabeli ka solija pēc baltimoras - Roger Goodell issues apology for handling of Ray Rice
Mūža diskvalifikāciju dos par atkārtotu gadījumu, pirmajā reizē ir 6 spēļu bans kā minimums, kas var būt lielāks, jo tiek ņemta par pamatu arī spēlētāja iepriekšējā pārkāpumu vēsture.