Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Pārcietuši viesuļvētru, "Jets" uzveic "Giants"

Juris Miņins
Juris Miņins

Pārcietuši viesuļvētru, "Jets" uzveic "Giants"
Drū Brīzs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ir aizvadīta trešā pārbaudes spēļu nedēļa, kurā ar lielisku sniegumu izcēlās Drū Brīzs, bet Arians Fosters atkal guva kājas traumu. Savukārt Filadelfijas "Eagles" aizsardzība atkal rādīja to sniegumu, kāds no viņiem tiek gaidīts.

Nacionālās futbola līgas komandas ir nospēlējušas savas trešās pārbaudes spēles, kas tikai nozīmē, ka regulārā sezona jau ir pavisam tuvu, kā arī to, ka vienībām ir jārāda aizvien "gatavāks" sniegums. Vai tas tā arī bija? Kā nu kurā reizē.

Filadelfijas "Eagles", komanda, par kuru ir daudz rakstīts un vēl vairāk tā tiks apspriesta regulārajā sezonā, pēc neveiksmīgā mača ar Pitsburgas "Steelers" pagājušonedēļ, izskatās, ka nu ir atkopusies, jo Klīvlendas "Browns" tika uzveikti ar 24:14. Lai arī uzbrukumā spožu epizožu nebija, tomēr rezultāts tika panākts – "ērgļi" pirmajās trijās ceturtdaļās iekrāja 24 punktu pārsvaru, ko vēlāk, neskatoties uz Klīvlendas centieniem atspēlēties, arī izdevās noturēt.

Maikls Viks pēc spēles paziņoja, ka komanda aizvien meklē dažādus risinājumus dažādām situācijām. "Pirmssezona tieši tādēļ ir pirmssezona, lai eksperimentētu," sacīja saspēles vadītājs, "šodien mēs spēlējām tā kā mums ļāva, tāpēc arī nebija tālu piespēļu, aizsargi spēlēja ļoti dziļi."

Citā mačā Drū Brīzs un Ņūorleānas "Saints" parādīja, ka viņi ir gatavi sezonai jau tagad. Cīņā pret Oklendas "Raiders" Brīzs realizēja 15 no 23 piespēlē un guva 189 jardus, bet Ziemeļamerikas futbola apskatnieki jau sāka vilkt paralēles ar divus gadus vecu vēsturi, kad Drū arī padevās labs trešais pirmssezonas mačs Oklendā, bet sezonas beigās "Saints" svinēja uzvaru "Super Bowl" mačā.
Tajā pašā spēlē pie kārtējā piezemējuma tika jaunais Ņūorleānas pussargs Marks Ingrems.

Neveiksmes turpina vajāt pagājušās sezonas līgas labāko pussargu "izsisto" jardu ziņā, Arianu Fosteru, kurš vispirms treniņnometnē savainoja kāju, bet tagad, kā tiek ziņots šo traumu mazliet atjaunoja, taču tas neliedza viņa pārstāvētajai Hjūstonas "Texans" ar 30:7 uzveikt Sanfrancisko "49ers".
Šajā mačā nepārliecinoši spēlēja abi Sanfrancisko saspēlnieki, Alekss Smits un Kolins Kaperiniks, kuri abi pieļāva pa vienai kļūdai piespēlē un pa abiem kopā guva vien 50 jardus, realizējot 8 piespēles no 22 mēģinājumiem.

Otro zaudējumu piedzīvoja arī Karolīnas "Panthers" ar Kemu Ņūtonu sastāvā. Šoreiz viņi piekāpās Sinsinati "Bengals" (13:24). Par mača zvaigzni šoreiz kļuva cits draftētais futbolists Endijs Daltons, kurš izveidoja četrus rezultatīvus uzbrukumus mača pirmajā puslaikā.

Savukārt Denveras "Broncos" uzvarā pār Sietlas "Seahawks", atšķirībā no iepriekšējiem mačiem, lielākā uzmanība tika pievērsta nevis Timam Tībovam un viņa cīņai par vietu sastāvā, bet gan komandas aizsardzības līnijas "endu", Elvisa Dumervila un Vona Millera, snieguma, kuri rādīja lielisku spēli (3.5 "seki" no 5 komandas iespētajiem), izraisot runas par, iespējams, jauna līgas labākā "endu" dueta dzimšanu.

Visbeidzot Arizonas "Cardinals" un Sandjego "Chargers" spēlē, kurā trīs sekundes pirms mača beigām uzvaru izrāva "zibeņi", šīs sezonas, iespējams, visvairāk aprunātais spēlētājs Kevins Kolbs izcēlās ar labām piespēlēm Lerijam Fitzdžeraldam, kas beigu beigās transformējās trīs piegājienos gūtos 108 jardos (garākais – 80 jardi) un vienā rezultatīvā uzbrukumā. Savukārt Pīters Pītersons, šī gada drafta viens no talantīgākajiem futbolistiem, pārtvēra savu pirmo piespēli NFL līmenī, ko arī vēlāk nogādāja ieskaites zonā.

NFL pirmssezona, 3. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
Klīvlendas "Browns"Filadelfijas "Eagles"14:24
Karolīnas "Panthers"Sinsinati "Bengals"13:24
Vašingtonas "Redskins"Baltimoras "Ravens"31:34
Sentluisas "Rams"Kanzassitijas "Cheifs"14:10
Grīnbejas "Packers"Indianapolisas "Colts"24:21
Sandjego "Chargers"Arizonas "Cardinals"34:31
Jaunanglijas "Patriots"Detroitas "Lions"10:34
Džeksonvilas "Jaguars"Bufalo "Bills"32:35
Atlantas "Falcons"Pitsburgas "Steelers"16:34
Maiami "Dolphins"Tampabejas "Buccaneers"13:17
Čikāgas "Bears"Tenesī "Titans"13:14
Dalasas "Cowboys"Minesotas "Vikings"23:17
Hjūstonas "Texans"Sanfrancisko "49ers"30:7
Sietlas "Seahawks"Denveras "Broncos"20:23
Ņūorleānas "Saints"Oklendas "Raiders"40:20
Ņujorkas "Jets"Ņujorkas "Giants"17:3

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2011-08-30 08:50, pirms 13 gadiem
Kad sākās sezona?

  +1 [+] [-]

, 2011-08-30 08:56, pirms 13 gadiem
vilks rakstīja: Kad sākās sezona?
08.09.11.

     [+] [-]

, 2011-08-30 11:05, pirms 13 gadiem
Grīnbejas "Pavkers"

Kā var redzēt atbalstu GB, tapēc iekrita acīs

Un yay par Ingramu, iedraftēju savā fantasy teamā.

     [+] [-]

, 2011-08-30 11:13, pirms 13 gadiem
Īlajs izskatās, ka neko nav mācījies - šonakt atkal 2 intersepšoni... lai gan runing game gāja ok.