Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Greiems pagarina līgumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Greiems pagarina līgumu
Ernests Greiems
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komanda Tampabejas "Buccaneers" ir pagarinājusi līgumu ar komandas pussargu Ernestu Greiemu.

Līgums ar Ernestu Greiemu ir parakstīts uz trīs sezonām, kas nozīmē, ka spēlētājs Tampabejas komandā paliks līdz 2011. gadam. Tāpat līgums paredz, ka šajā laikā pussargs saņems $10.5 miljonus.

Jāpiebilst, ka visu šo laiku, kamēr līgums nebija parakstīts, Greiems nepiedalījās Tambabejas komandas pirmssezonas brīvprātīgajos treniņos, taču obigātajos treniņos viņš iesaistījās.

Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā uz desmit spēlēm Ernests Greiems kļuva par "Buccaneers" pirmo pussargu, jo savainojumus bija guvuši Kadilaks Viljamss un Maikls Pitmans. Greiems aizvadītajā sezonā, kura viņam bija jau ceturtā, noskrēja 898 jardus un veica desmit piezemējumus.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com