Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Steelers" zaudē, "Vikings" spīd

Juris Miņins
Juris Miņins

"Steelers" zaudē, "Vikings" spīd
Vincents Džeksons
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) ceturtās spēļu nedēļas cīņās tika fiksēti vairāki interesanti rezultāti, tā Pitsburgas "Steelers" ar 24:27 piekāpās Tampabejas "Buccaneers", bet Minesotas "Vikings", kuri spēlē ar debitantu saspēles vadītaja pozīcijā un bez vadošā pussarga, pārliecinoši uzveica Atlantas "Falcons" – 41:28.

Kā spēļu kārtas galveno pārsteigumu un vienlaicīgi arī sarūgtinājumu var saukt Pitsburgas "Steelers" zaudējumu pēdējās mača sekundēs Tampabejas "Buccaneers" vienībai ar 24:27.

Spēles pirmā puse pagāja ar pitsburgiešu pārsvaru, taču, jo tuvāk bija spēles izskaņa, jo veiksmīgāk spēlēja Floridas komanda līdz pēdējā ceturtdaļā viņi guva 10 punktus, ar ko bija gana, lai izrautu no "Steelers" rokām uzvaru, ko viņi, jāsaka atklāti, gluži stingri neturēja. Vēl pēdējās minūtes sākumā Pitsburgas futbolistiem bija četru punktu pārsvars un bumba, taču pagalam neveiksmīgs spēriens un vairākas ātras Maika Glenona piespēles aizveda "Buccaneers" līdz ieskaites zonai, kurā bumbu, septiņas sekundes pirms mača beigām, nogādāja Vinsents Džeksons.

Jāpiebilst, ka zaudētāju saspēles vadītājs Bens Rotlisbergers aizvadīja visnotaļ atzīstamu spēli, jo guva 314 jardus (29/40) un trīs rezultatīvas piespēles, taču nespēja vadīt komandas spēli tieši izšķirošajos momentos, kā arī "caurumi", kas radās aizsardzībā, liedza viņiem izcīnīt uzvaru.

Ārons Rodžerss un Grīnbejas "Packers" mierīgā stilā uzveica Čikāgas "Bears" – 38:17. Saspēles vadītāja kontā 302 jardi un četras rezultatīvas piespēles. divas no kurām notvēra Randels Kobs.

Divas rezultatīvas piespēles notvēra arī Stīvs Smits no Baltimoras "Ravens", kas pats pa sevi nebūtu nekāds īpašas ievērības cienīgs fakts, taču viņš to izdarīja spēlē pret savu bijušo komandu – Karolīnas "Panthers", kuriem veterāns šajā starpsezonā izrādījās nevajadzīgs. Viens Smita uzbrukums bija 61, bet otrs – 21 jardu tāls.

Savukārt debitants Tedijs Bridžvaters guva 317 jardus, kas palīdzēja viņa pārstāvētajai Minesotas "Vikings" ar 41:28 uzveikt Atlantas "Falcons". Trīs piezemējumi šajā spēlē pussarga Meta Asiatas kontā, bet viņa kolēģis Džeriks Makinons bumbu spēja aiznest 135 jardus tālu.

Visbeidzot Filadelfijas "Eagles" un Sanfrancisko "49ers" spēlē savu pirmo zaudējumu piedzīvoja Austrumkrasta vienības futbolisti, kuri, pretēji iepriekšējiem mačiem, jau spēles sākumā izvirzījās vadībā, taču nespēja šo vadību noturēt un jau no otrās ceturtdaļas izskaņas rezultatīvus uzbrukumus veica tikai Sanfrancisko komanda.
Par spēles varoni var saukt pussargu Frenku Goru, kurš guva 119 jardus uzbrūkot pa zemi, kā arī notvēra vienu Kolina Kapernika 55 jardu piespēli, ko pārvērta rezultatīvā uzbrukuma noslēgumā.

NFL regulārā sezona, 4. nedēļas spēles

ViesiMājniekiRezultāts
GiantsRedskins45:14
DolphinsRaiders38:14
PackersBears38:17
BillsTexans17:23
TitansColts17:41
PanthersRavens10:38
LionsJets24:17
BuccaneersSteelers27:24
JaguarsChargers14:33
Eagles49ers21:26
FalconsVikings28:41
SaintsCowboys17:38

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-09-29 11:23, pirms 10 gadiem
Cowboys pārliecinošā uzvara pārsteidz, bet nu Saints ar tādu aizsardzību var iet dēt.

Bridžvoters īstens lietas koks izskatās, un skat ko Vikings var paveikt bez AP uz zemes. Varbūt galvenais ir nevis pats spēlētājs, bet gan sistēma a la Patriots?

     [+] [-]

, 2014-09-29 13:35, pirms 10 gadiem
TB - PIT spēles beigas ļoti patika.

Saints izskatās, ka varētu pazaudēt visas izbraukuma spēles. neviens gan tur tajā divīzijā spoži šogad neizskatās.

Vikings tāda strēmaina komanda izskatās. Nenormāla rezultātu amplitūda.

     [+] [-]

, 2014-09-29 14:04, pirms 10 gadiem
Un eagles varenais uzbrukums sausā atstāts. Visi punkti no ST. Malači. Maksāja man uzvaru FF.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja