Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Giants" noslēdz pirmssezonu bez zaudējumiem

Juris Miņins
Juris Miņins

"Giants" noslēdz pirmssezonu bez zaudējumiem
Peitons Hiliss gūst piezemējumu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ir noslēdzies pirmssezonas pārbaudes spēļu cikls, jo šonakt savas pēdējās spēles aizvadīja visas līgas vienības. Ņujorkas "Giants", kuri šogad aizvadīja piecus pārbaudes mačus, arī pēdējā no tiem izcīnīja uzvaru – 16:13 pret Jaunanglijas "Patriots".

Lai arī NFL pirmssezona sastāv no četrām nedēļām, kurās katra komanda aizvada pa četriem mačiem, ik gadu tiek rīkota arī tā sauktā "Slavas zāles spēle", kad Kantonas pilsētā, kur atrodas NFL Slavas zāle, laikā kad tajā tiek uzņemti jauni dalībnieki, notiek arī pirmais pirmssezonas mačs, šogad tajā tikās jau pieminētie "Giants" un Bufalo "Bills", kas nozīmē to, ka šīm divām komandām, lai sagatavoties regulārajai sezonai, ir bijuši pieci mači.

Šajās piecās cīņās Ņujorkas komanda nezaudēja ne reizi. Arī aizvadītajā naktī, kad tikās ar spēcīgo Jaunanglijas "Patriots" vienību, kura, lai arī spēlēja lielākoties ar rezervistiem, prata sastādīt konkurenci "Giants" un jāsaka, ka tikai Bila Beličika ambīcijas un Džimija Garopolu neprecizitāte liedza Jaunanglijas komandai pieteikt savas pretenzijas uz uzvaru.

"Patriots" treneris izlēma, ka, atrodoties savā laukuma pusē, viņš vēlas, lai komanda izspēlē ceturto daunu, jo bija jāgūst tikai viens jards. Saspēles vadītājs Garopolu, kurš cīnās par otrā QB vietu, izdarīja neprecīzu piespēli, tādējādi atdodot bumbu pretiniekiem. Ņujorkieši šādas dāvanas neatstāj bez uzmanības un jau pēc dažām izspēlēm prata noorganizēt izšķirošo trīs punktu brīvsitienu, kuru realizēja Džošs Brauns.

Jāpiebils, ta arī "Giants" futbolisti nesūtīja cīņā savus labākos vīrus, lai gan ar sastāvu variēja daudz plašāk nekā Jaunanglijas vienība.

Šajā mačā katra komanda spēja gūt tikai pa vienam piezemējumam – "Patriots" rindās veiksmīgs bija Ārons Dobsons, bet "Giants" sešus punktus, pēc viena jarda skrējiena (patiesībā - lēciena) guva Peitons Hiliss.

Nacionālās futbola līgas 2014. gada regulārā sezona sāksies nākamajā ceturtdienā, 4. septembrī, kad savus pirmos mačus aizvadīs Grīnbejas "Packers" un Sietlas "Seahawks".

NFL pirmssezona, ceturtā nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
FalconsJaguars24:14
CardinalsChargers6:12
ChiefsPackers14:34
LionsBilss23:0
ColtsBengals7:35
JetsEagles7:37
RamsDolphins13:14
PatriotsGiants13:16
PanthersSteelers10:0
RedskinsBuccaneers24:10
VikingsTitans19:3
BroncosCowboys27:3
49ersTexans40:13
RavensSaints22:13
BearsBrowns13:33
SeahawksRaiders31:41

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-08-29 10:42, pirms 10 gadiem
Manzelam daudz neprecīzu metienu atkal, ekspertu runas, ka viņam precīza roka, izrādās ir muļķības. Tāds tipisks "scrambler" QB vien Džonijs ir, tikai atšķirībā no vairuma balts

Žēl, ka neviens no rūkiju QB nebūs starteris, lai gan varētu spēlēt tas pats Manzels, Bortls, Bridžvoters. Titans sastāvā ļoti labi Metenbergers labi izskatās. Bet no visiem visvairāk vajadzētu spēlēt Karam Raideros. Ne tikai tāpēc, ka pieklājīgi izskatījies pirmssezonā, bet arī tāpēc, ka Šaubs ir drausmīgs QB ar sāpošu elkoni.

     [+] [-]

, 2014-08-29 10:52, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Manzelam daudz neprecīzu metienu atkal, ekspertu runas, ka viņam precīza roka, izrādās ir muļķības. Tāds tipisks "scrambler" QB vien Džonijs ir, tikai atšķirībā no vairuma balts

Žēl, ka neviens no rūkiju QB nebūs starteris, lai gan varētu spēlēt tas pats Manzels, Bortls, Bridžvoters. Titans sastāvā ļoti labi Metenbergers labi izskatās. Bet no visiem visvairāk vajadzētu spēlēt Karam Raideros. Ne tikai tāpēc, ka pieklājīgi izskatījies pirmssezonā, bet arī tāpēc, ka Šaubs ir drausmīgs QB ar sāpošu elkoni.
Kars labi sevi parādīja šīsnakts spēlē... kā uz to paskatīsies komanda - nez, taču zaudēt viņiem, komandai uz kuru negrib neviens nākt spēlēt pat par dubultu algu (tādi ir spēlētāju aptaujas dati), noteikti nav ko.

     [+] [-]

, 2014-08-29 19:42, pirms 10 gadiem
ko tur par Džoniju futbolu. vai tad par velti viņu neizvēlējās kā pirmo QB? nāk jauna diena, nāk jauns Tims, tpu - Džonijs.
par viņu šeit Kenny Hill breaks Johnny Manziel passing record...

drīz jau redzēs. ceturtājā sezona sākas, 7. varbūt būs laukumā.
varēs samizot Pitsburgu, ja viņi spēlēs tā kā presezonā. drausmas.

Bortles izskatās , ka būs nopelnījis starta QB. prognoze tak pāris ekspertu viņam Offensive Rookie of the Year .

     [+] [-]

, 2014-08-29 20:01, pirms 10 gadiem
Par Bortlu runājot - viņš varbūt arī nav slikts utt., bet, lai regsezonā būtu TOP līmenī, viņam vajag ne tikai mest, bet arī kādu, kas viņa piespēles var noķert.

Bez Blekmona vien Mersadess paliek... pārējie ir ĻOTI nenosakāma līmeņa un ieguldījuma ķērāji. Pat pieslēdzot klāt pussargus - Gerhards nav spēcīgs piespēlēs, pārējie ar šaubīgi.

Protams, ka, no vienas puses, malējie ir tieši tik spēcīgi, cik labs ir viņu QB, taču ar sviestpirkstaiņiem spēlēt ar nav viegli.

     [+] [-]

, 2014-08-29 21:05, pirms 10 gadiem
viss jau ir diezgan sarežģīti. kas pērn bija top WR? ar kuru komandu?
ir kas ķer visu, un ir kas visiem var iemest ķeramu.
nākošgad varē sjaguāri piemeklēt WR. kā pantēru K.Bendžaminu, piemēram.

     [+] [-]

, 2014-08-29 21:29, pirms 10 gadiem
steelers rakstīja: viss jau ir diezgan sarežģīti. kas pērn bija top WR? ar kuru komandu?
ir kas ķer visu, un ir kas visiem var iemest ķeramu.
nākošgad varē sjaguāri piemeklēt WR. kā pantēru K.Bendžaminu, piemēram.
Pagājušās sezonas TOP WR bija "uz sava viļņa"... kad rozā plīša zaķīši viņam teica priekšā uz kurieni skriet.

     [+] [-]

, 2014-08-30 02:38, pirms 10 gadiem
cik esmu lasijis. tikai 16 spēles, slodze milzīga. liela daļa pīpē, vai dzer.
kuram nesāp ? galvenais pievaldi sevi ārpus laukuma.
ne par velti spēlētāji , labdari , topā. katram sevi cienošam frančīzes vecim savs labdarības fonds.
ja nav , tad jādauza draudzenes. kaut baltimoras RB tas nepalīdzēja, bet kāda filma ir par viņu un viņa māti. toties pats šefs atvainojas ...
p.s. patiesībā žēl to cilvēku, kas neiztur. Peitona M. drafta otrs QB. kur viņš?