Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Cardinals" beidzot tiek pie Kolba

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cardinals" beidzot tiek pie Kolba
Kevins Kolbs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) klubi Arizonas "Cardinals" un Filadelfijas "Eagles" ir vienojušies par darījumu, kura rezultātā uz Fīniksu devās Kevins Kolbs, bet Pensilvānijas virzienā – Dominiks-Rodžerss Kromartī un drafta izvēles tiesības.

Arizonas "Cardinals" un Filadelfijas "Eagles" beidzot veica darījumu par kuru runāja jau ilgi, vismaz gadu, proti, "ērgļi" ļāva saspēles vadītājam Kevinam Kolbam izmēģināt spēkus citā komandā kā pamatsastāva saspēlniekam, bet Arizonas "Cardinals", pēc katastrofas QB pozīcijā pagājušsezon, bija tā komanda, kas ar lielāko prieku viņam šo iespēju deva. Tiesa, "Cardinals" vienībai bija jāšķiras no vadošā malējā aizsarga Dominika-Rodžersa Kromartī un otrās kārtas izvēles tiesībām draftā.

Uzreiz pēc maiņas darījuma spēlētājs un komanda pagarināja līgumu uz piecām sezonām par kopējo summu 63 miljoni ASV dolāru.

Taču tās nebija vienīgās skaļās maiņas aizvadītajā dienā, jo savu pasta adresi mainīja arī Alberts Heinsvorts (DT), kuru no Vašingtonas "Redskins" aizmainīja uz Jaunanglijas "Patriots", tādējādi vašingtonieši atbrīvojās no spēlētāja, kurš ne tikai negribēja spēlēt, bet arī trenēties. Tāpat "Patriots" iemainīja arī Čedu Očosinko, kompensējot šo Sinsinati "Bengals" zaudējumu ar divām izvēlēm draftos.
Arī Redžijs Bušs nākamo sezonu sagaidīs citā kreklā, jo pēc sadarbības ar Ņūorleānas "Saints", "svēto" vadība nolēma, ka viņi pussarga pozīcijā izmēģinās šī pavasara draftā izvēlēto NCAA spīdekli Marku Ingremu un aizvadītajā naktī iegādāto Darenu Sproulzu (iepriekš – Sandijego "Chargers"), bet Bušu nosūtīs uz Maiami, "Dolphins" vienību.

Savukārt Vinsam Jangam, bijušajam NCAA futbola izcilniekam, kurš tā arī līdz galam nebija spējis atrast savu vietu profesionālajā futbolā, aizvadītā diena bija notikumiem bagāta, jo vispirms viņu atlaida no Tenesī "Titans", bet vēlāk Filadelfijas "Eagles", meklējot aizstājēju Kolbam, parakstīja viena gada līgumu ar Jangu.

No pārējiem darījumiem der izcelt jau pieminēto "Eagles" noslēgto līgumu ar aizsardzības "endu" Džeisonu Beibinu, kuram šī būs atgriešanās Filadelfijā, jo pirms lieliskās sezonas "Titans" rindās, Beibins spēlēja tieši "Eagles". Savukārt Čikāgas "Bears" ir nolēmuši, ka nevēlas turpināt sadarbību ar balsta uzbrucēju Gregu Olsenu un aizsūtīja viņu uz Karolīnas "Panthers". Kā arī Hjūstonas "Texans" acīmredzot ir atteikušies no domas nolīgs Namdi Asomuā un tāpēc parakstīja līgumu ar bijušo "Bengals" malējo aizsargu Džonatanu Džozefu (5 gadi; 48.75 miljoni).

Visbeidzot viens no labākajiem kikeriem līgā, Deivids Eikerss nolēma pamest Filadelfiju un pievienojās Sanfrancisko "49ers".

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2011-07-29 14:47, pirms 13 gadiem
manuprāt eagles iegūst vairāk šajā darījumā.

citās ziņās: Beličiks paņēmis arī 85. nu nezinu. 85+Alberts varētu būt too much pat tādam vīram kā Beličiks.

bet nu 85 droši vien aizies diezgan augstu fantasy draftos, anyway

     [+] [-]

, 2011-07-29 14:49, pirms 13 gadiem
Katru dienu daudz notikumu, gan gaidītu, gan negaidītu. Patriots, ja spēs abus jaunpienācējus ievirzīt pareizajās sliedēs, būs vēl reālāki SB pretendenti.

Asomuā varētu pāriet uz Jets. Ja tas notiks, Jets viennozīmīgi būs labākais secondary līgā (jau šobrīd tā varētu būt). Esot vienā divīzijā ar Brediju ir skaidrs, kāpēc Jets vienmēr meklē labākos CB. Varbūt jāsāk domāt, kā uzvarēt Steelers?

Vēl jāsagaida, kur nokļūs Buress.

     [+] [-]

, 2011-07-29 15:06, pirms 13 gadiem
nu visu laiku jau runā, ka eagles

     [+] [-]

, 2011-07-29 20:04, pirms 13 gadiem
Očosinko 7. debesīs, ticis pie labākā QB līgā

     [+] [-]

, 2011-07-29 22:29, pirms 13 gadiem
shamanis29 rakstīja: Očosinko 7. debesīs, ticis pie labākā QB līgā
Očosinko ir aizmainīts uz "Patriots", nevis "Packers"...

     [+] [-]

, 2011-07-30 12:29, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Očosinko ir aizmainīts uz "Patriots", nevis "Packers"...
Te vēl var pastrīdēties...