Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Steelers" atlaiž Davenportu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Steelers" atlaiž Davenportu
Najens Davenports
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) vienība Pitsburgas "Steelers" ir atlaidusi vienu no komandas pussargiem Najenu Devenportu, ziņo ESPN.com.

Tā kā Pitsburgas komanda šajā starpsezonā bija iepirkusi vairākus citus pussargus, tad Davenportu bija paredzēts aizmainīt uz kādu citu NFL komandu, taču pašlaik, kad interese izrādījās parāk maza, "Steelers" vienība spēlētāju nolēma atlaist.

Šobrīd par Pitsburgas "Steelers" pirmo pussargu tiek saukts Villijs Pārkers, bet otrā pussarga vietu ieņems Rašards Mendelhals, kuru komanda kā pirmo izvēlējās šī gada draftā, bet viņam konkurenci sastādīs Mevelde Mūrs, kuru komanda nolīga starpsezonā.

Pagājušajā sezonā Davenports sasniedza karjeras labāko rezultātu "izsistajos" jardos - 499, jeb vidēji 4.7 jardi katrā mēģinājumā. Divās "Steelers" vienībā pavadītajās sezonās katrā no tām spēlētājs vidēji "izsita" 360 jardus. Jāpiebilst, ka Davenportam, pēc iepriekš parakstītā līguma nosacījumiem, "Steelers" vienībā bija jānospēlē vēl viens gads.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2008-06-29 02:38, pirms 16 gadiem
Dīvaini. Devenports ļoti labi aizstāja Pārkeru, kad Villijs bija savainots. Bet nu gan jau vadība zin labāk.