Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Furnets par kautiņu no NFL saņem viena mača diskvalifikāciju

Juris Miņins
Juris Miņins

Furnets par kautiņu no NFL saņem viena mača diskvalifikāciju
Leonards Furnets
Foto: USA Today/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Džeksonvilas "Jaguars" spēlētājs Leonards Furnets par iepriekšējā svētdienā sarīkoto kautiņu ar Bufalo "Bills" aizsargu Šaku Lousonu ir saņēmis viena mača diskvalifikāciju.

Iepriekšējās nedēļas nogalē Džeksonvilas "Jaguars" un Bufalo "Bills" aizvadīja regulārās sezonas maču un tas izrādījās diezgan nervozs, jo komandas spēlēja punkts punktā, līdz Bufalo izcīnīja uzvaru ar 24:21.

Vienā no epizodēm, kad trešās ceturtdaļas izskaņā Donte Monkrīfs notvēra bumbu un ienesa to ieskaites zonā, starp viņu un Bufalo vienības aizsargu notika cīņa par bumbu, kas netika pārtraukta arī pēc tiesnešu svilpes. Turpinājumā šajā attiecību skaidrošanā iesaistījās arī pārējie uz laukuma esošie futbolisti, sarīkojot grūstīšanos.

Tiesa, citā vienā brīdī Džeksonvilas komandas pussargs Leonards Furnets saķērās ar Bufalo aizsardzības līnijas malējo spēlētāju Sāku Lousonu un izdarīja vairākus sitienus, par ko uzreiz arī tika noraidīts no laukuma.

Papildus šim sodam NFL atbildīgā komisija ir piešķīrusi Furnetam arī viena mača diskvalifikāciju. Tas nozīmē, ka pussargs nevarēs palīdzēt "Jaguars" vienībai cīņā ar Indianapolisas "Colts". Protams, naudu par šo maču viņš arī nesaņems.

Interesanti, ka Monkrīfa piezemējums tā arī netika ieskaitīts, jo viņš bija izkāpis ārpus laukuma, bet Leonards Furnets šajā mačā divreiz bija sasniedzis ieskaites zonu.

"Jaguars" un "Bills" spēlētāju kautiņš

Cita starpā var piebilst, ka aizvadītajā nedēļas nogalē nekārtības futbola laukumā nebija nekas nepierasts, jo koledžu futbolā pat divās spēlēs sportisti attiecības skaidroja ārpus sava sporta veida noteikumiem. Vispirms izcēlās Misisipi un Misisipi štata koledžu komandas, bet pēc tam līdzīga kaimiņu attiecību skaidrošana bija vērojama starp Ziemeļkarolīnas un Ziemeļkarolīnas štata koledžām.

Misisipi komandu cīņa

Ziemeļkarolīnas komandu cīņa

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/