Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Herzličs uzvar cīņu ar vēzi un noslēdz līgumu ar "Giants"

Juris Miņins
Juris Miņins

Herzličs uzvar cīņu ar vēzi un noslēdz līgumu ar "Giants"
Marks Herzličs (pa labi)
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Bostonas Koledžas otrās līnijas aizsargs Marks Herzličs, kurš atgriezās sportā pēc gadu ilgas cīņas ar vēzi, ir noslēdzis līgumu ar Nacionālās futbola līgas komandu Ņujorkas "Giants". Pie jauniem līgumiem tika arī vēl vairāki citi futbolisti.

Marks Herzličs savā laikā bija viens no labākajiem otrās līnijas aizsargiem visā koledžu futbolā, taču reta paveida kaulu vēzis, kas tika atklāts spēlētāja kājā. Pēc gadu ilgas ārstēšanās kursa un operācijas (spēlētāja kājā tika ievietots stabilizējošais stienis) Marks atgriezās koledžā, lai nospēlētu savu pēdējo sezonu NCAA līmenī un atgādinātu NFL skautiem par sevi.

Diemžēl, bet šī gada NFL draftā spēlētāju neizvēlējās neviena komanda, tāpēc aizsargam nācās gaidīt kā atrisināsies situācija ar kolektīvā līguma parakstīšanu, jo viņam bija arī iespēja spēlēt UFL (Apvienotā futbola līga), taču lokauts beidzās visai laicīgi un Herzličs varēja vērtēt savas iespējas NFL.

Ilga gan šī vērtēšana nebija, jo no vairākiem kandidātiem uz spēlētāja pakalpojumiem pats Bostonas koledžas absolvents izvēlējās Ņujorkas "Giants", kuriem tieši pašlaik ir jāveic pārbūve savā otrajā aizsardzības līnijā. Jāpiebilst, ka ņujorkiešu rindās jau pašlaik strādāja vairāki bijušie Bostonas koledžas studenti – treneris Toms Koglins un spēlētāji Matiass Kivanuka un Kriss Snī.

Runājot par pārējiem parakstītajiem līgumiem, jāsaka pagaidām pārāk skaļi darījumi nav notikuši – Tarvariss Džeksons (QB) ir noslēdzis līgumu ar Sietlas "Seahawks", Pols Poslušnijs (LB) no Bufalo pārcelsies uz Džeksonvilu, bet Karolīnas "Panthers" pagarināja līgumu ar Čārlzu Džonsonu (DE). Tāpat Pitsburgas "Steelers" ir pagarinājuši līgumu ar "korneru" Aiku Teiloru, bet Dalasas "Cowboys" – ar Dagu Frī (OT) .

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
GridironFans.com