Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Patriots" aizmaina uzbrukuma līnijas balstu Mankinsu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Patriots" aizmaina uzbrukuma līnijas balstu Mankinsu
Logans Mankinss
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Jaunanglijas "Patriots" pēc deviņu sezonu sadarbības ir nolēmusi aizmainīt uzbrukuma līnijas aizsargu Loganu Mankinsu uz Tampabejas "Buccaneers" pretī saņemot drafta izvēles tiesības un balsta uzbrucēju Timu Raitu.

Logans Mankinss Jaunanglijas komandas sastāvā debitēja 2005. gadā un uzreiz kļuva par tās neatņemamu sastāvdaļu, visos mačos, kuros tika pieteikts, izgāja sākumsastāvā, aizvadīja 130 mačus, divas reizes piedalījās Super Bowl mačā, sešas reizes tika iebalsots Pro Bowl izlasēs. Galvenais iemesls kāpēc 32 gadus vecais veterāns tiek aizmainīts ir algas jautājums, jo "Patriots" ir nepieciešami brīvie līdzekļi un šī darījuma rezultātā komanda ieguva 10 miljonus ASV dolāru.

Savukārt Tampabeja, kuras uzbrukuma līnija bija atbaidoša un, kuri izmisumā bija gatavi piedāvāt līgumu pat pagājušās sezonas lielākā skandāla autoram Ričijam Inkognito, ieguva augstas klases spēlētāju, kurš uzreiz pacels uzbrukuma līnijas kvalitāti pāris līmeņus augstāk.

Bez jau pieminētajiem 10 miljoniem brīvo līdzekļu, Jaunanglijas klubs ieguva arī drafta izvēles tiesības nākamā gada drafta ceturtajā kārtā un balsta uzbrucēju Timu Raitu, kurš lieliski sevi parādīja iepriekšējās sezonas noslēgumā – beidzamajās četrās regulārās sezonas cīņās viņš tika pie trim piezemējumiem. Šajā pašā laikā vairāk, no viņa pozīcijas spēlētājiem, bija tikai Džimijam Greiemam.
Tieši tāpēc, laikā kad "Patriots" trūkst sastāva "dziļuma" TE pozīcijā, Raita atnākšana ir tieši laikā.

Paredzams, ka vakanto kreisās puses uzbrukuma līnijas aizsarga vietu aizņems Kriss Bārkers, kurš pagājušsezon jau piedalījās četros mačos.

Kā arī...

- 2 spēļu diskvalifikācija ir piešķirta Vašingtonas "Redskins" stūra aizsargam Brendonam Merivezeram, kurš šādā veidā tiek sodīts par kārtējo spēka paņēmienu (ar galvu pa pretinieka galvu).
- Bufalo "Bills" ir atlaiduši saspēles vadītāju Tadeušu Jangu, lai viņa vietā paņemtu no Čikāgas "Bears" atlaisto Džordanu Palmeru.
- Breidijs Kvins, kurš 2007. gada draftā bija izvēlēts kā otrais labākais QB pozīcijas spēlētājs, nav izturējis konkurenci Maiami "Dolphins" rindās un ir atlaists. Šī Kvinam bija jau septītā komanda, kurā viņš mēģināja pierādīt savu varējumu septiņu sezonu laikā.
- Oklendas "Raiders" paziņoja, ka savu stūra aizsargu Dīdžeju Haidenu ievietos savainoto spēlētāju sarakstā, kas nozīmē, ka futbolist, kuram nesen tika veikta kājas operācija, nevarēs piedalīties pirmajos sešos regulārās sezonas mačos.
- Dalasas "Cowboys" malējais uzbrucējs Dezs Braients ir paziņojis, ka, viņaprāt, jau tuvākajā laikā tiks panākta vienošanās par viņa spēlēšanu Dalasas komandā arī turpmākos gadus.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-08-27 00:16, pirms 10 gadiem
Mankinss bija Pats lieliskās OL balsts visus šos gadus, Bucs noteikti ir ieguvēji. Inkognito ir baigais gailis, bet tādus maitas NFL vajag, tik jautājums, ko viņi Bucs rindās aizsargās? Makkaunu? Apsveicams mēģinājums, bet, visticamāk, bezjēdzīgs.

     [+] [-]

, 2014-08-27 00:25, pirms 10 gadiem
nfl lapā inyeresantas prognozes. dažiem var patikt.
Carson Palmer, QB, Arizona Cardinals: "The guy that's going to surprise everybody with 5,000 yards this year ... I think he's going to have a big year simply because he's got three really good receivers. One of them is my guy John Brown."

     [+] [-]

, 2014-08-27 08:19, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Mankinss bija Pats lieliskās OL balsts visus šos gadus, Bucs noteikti ir ieguvēji. Inkognito ir baigais gailis, bet tādus maitas NFL vajag, tik jautājums, ko viņi Bucs rindās aizsargās? Makkaunu? Apsveicams mēģinājums, bet, visticamāk, bezjēdzīgs.
Nu nav jau Makauns, Glens vai Kafka tik nogrēkojušies, ka viņus jāatstāj pretiniekiem, saplosīšanai, t.i., vajag jau pasargāt, moš noder... Globāli gan ar šādu trio nekur tālu netikt.

Kas attiecas uz Palmeru - uzbrukums ARI varbūt arī būs labs, ar TOP WR un Elingtonu bekfīldā (un Veldīru ar Kūperu OL, kas ir vēl svarīgāk), taču aizsardzība, kas pirms gada bija ļoti ok, šogad ir bez Densbija, Vašingtona un Doketa. Pārāk daudz zaudēts, lai neņemtu to vērā.

     [+] [-]

, 2014-08-27 17:26, pirms 10 gadiem
James Harrison to visit Arizona Cardinals.
varbūt palīdzēs? runā , ka esot labā formā. un pērn ar nemaz nebija slikts, un arizona viņam der labāk, kā bengāļi.
kaudze Steelers fanu būtu laimīgi redzēt viņu atpakaļ.
moš būs . Keisels ar bija aizbraucis uz arizonu nedēļu atpakaļ.

     [+] [-]

, 2014-08-28 20:20, pirms 10 gadiem
steelers rakstīja: James Harrison to visit Arizona Cardinals.
varbūt palīdzēs? runā , ka esot labā formā. un pērn ar nemaz nebija slikts, un arizona viņam der labāk, kā bengāļi.
kaudze Steelers fanu būtu laimīgi redzēt viņu atpakaļ.
moš būs . Keisels ar bija aizbraucis uz arizonu nedēļu atpakaļ.
Kas ir ARI hedkoučs? Man liekas, ka tā ir arī atbilde uz visiem jautājumiem par ex-stīleru vizītēm.

     [+] [-]

, 2014-08-28 21:50, pirms 10 gadiem
tā jau ir. tomēr ne Keisels ne Harisons , lai ar penši , nav tie sliktākie.
diezgan virs vidēja, manuprāt. un nespēlēja slikti pērn. vai sogād tāpat? ceru.