Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Apšauba USC futbolista stāstu par slīkstoša bērna glābšanu

Juris Miņins
Juris Miņins

Apšauba USC futbolista stāstu par slīkstoša bērna glābšanu
Džošs Šovs (Nr.6)
Foto: AP/Scanpix

Pirms kāda laika Ziemeļamerikas medijus pāršalca ziņa, ka USC "Trojans" futbolist Džošs Šovs, lai glābtu savu septiņgadīgo brālēnu no noslīkšanas, izlecis no otrā stāva un savainojis kāju. Protams, ka pēc šīs ziņas futbolist saņēma ļoti daudz uzslavas, taču ne visi gribēja ticēt šim stāstam.

Proti, komandas galvenais treneris Stīvs Sarkisjans ir paziņojis, ka ir saņēmis vairākus zvanus, kuru autori ir apšaubījuši šī stāsta autentiskumu, jo uzskata, ka spēlētājs savainojumu ir guvis citādā veidā. Arī skolas sabiedrisko attiecību nodaļa vilcinājās ar oficiālā paziņojuma sniegšanu šai sakarā.
No neoficiāliem avotiem ir zināms, ka šaubas par šīs versijas īstumu ir skolas vadībai, kas vēlas noskaidrot visus notikušā apstākļus.

Interesanti, ka žurnālisti, kuriem bija vēlēšanās tikties ar izglābto puisēnu vai vismaz viņa vecākiem vai kādu radinieku, kas varētu pastāstīt notikušā apstākļus, tā arī nav varējuši atrast nevienu no viņiem. Arī pats Šovs, ievērojot skolas noteiktumus, ir atteicies sniegt jebkādus komentārus, kamēr notiek iekšējā izmeklēšana.

Jāpiebilst, ka paša futbolista veselības stāvoklis ir raksturojams kā labs, jo rentgenuzņēmumi un citi izmeklējumi nav parādījuši nekādus būtiskus bojājumus atlēta kājās, tās tikai ir uzpampušas no spēcīgā sasituma.

Kā arī...

- Oburnas "Tigers" ir paziņojuši, ka jaunajā sezonā viņu pirmais saspēles vadītājs būs Džeremijs Džonsons, kas nozīmē, ka Niks Māršals, kurš aizveda "Tigers" vienību līdz nacionālo čempionu spēlei iepriekšējā sezonā ir pastumts malā, taču komandas galvenais treneris ir apsolījis, ka Māršals, vismaz pirmajā mačā pret Arkanzasu, spēlēs. Tiesa, viņš neprecizēja ne spēles laika apjomu, ne pozīciju.

- Savukārt Alabamas "Crimson Tide", kas pagājušogad piedzīvoja zaudējumu no Oburnas "Iron Bowl" mačā, vēl nav gatava nosaukt to saspēlnieku, kas stāsies Eidžeja Makarona vietā. Komandas galvenais treneris Niks Seibens pašlaik arī nevarēja pateikt vai ir iespēja, ka abi pretendenti, Bleiks Simss un Džeiks Kokers, izies uz laukuma pirmajā mačā.

- Ohaio štata universitātes saspēlnieks Brekstons Millers, kurš savainojuma dēļ izlaidīs visu sezonu, ir pārcietis pleca operāciju un saglabā optimismu par savu atlabšanu.

- Notrdamas koledža no futbola komandas ir atstādinājusi četrus spēlētājus par skolas akadēmisko prasību neizpildīšanu. Trīs no šīs četrotnes bija potenciālie pamatsastāva spēlētāji. Viņi gan nav vienīgie ar šādām problēmām, jo Rietumkarolīnas universitāte no komandas ir atstādinājusi piecus spēlētājus ar līdzīga rakstura problēmām.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
Sporting News - Real Insight. Real Fans. Real...