Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Snī paliek Ņujorkā

Juris Miņins
Juris Miņins

Snī paliek Ņujorkā
Kriss Snī
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) čempionvienība Ņujorkas "Giants", nostiprina uzbrukuma līniju, jo pagarināja līgumu ar komandas sedzēju Krisu Snī.

Līgums parakstīts vakar. Tas paredz, ka 26 gadus vecais futbolists sešus gadus pavadīs Ņujorkas "Giants" vienībā un par to saņems $43.5 miljonus.

Kopš veiksmīgās pagājušās sezonas "Giants" cenšas nodrošināties un cenšas pagarināt līgumus ar galvenajiem spēlētājiem, kuri palīdzēja izcīnīt "Super Bowl".
Deivids Dīls noslēdza piecu gadu līgumu par $31 miljonu un arī Ričs Suberts komandā paliks līdz 2013. gadam. Savukārt Šons O'Hara un Karīms Makenzijs ir noslēguši četru gadu līgumus.

Jāpiebilst, ka Kriss Snī ir arī "Giants" komandas galvenā trenera Toma Koglina, kurš pats nesen pagarināja līgumu ar vienību uz četriem gadiem par $21 miljoniem, znots.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-27 00:55, pirms 16 gadiem
Īlajs tagad var justies atkal droši. Būs interesanti vērtot, vai Giants varēs atkārtot savus sasniegumus šosezon.