Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Cardinals" kļūdās un piekāpjas "Bengals"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cardinals" kļūdās un piekāpjas "Bengals"
Foto: AP/Scanpix

Vienā no pēdējām Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas pārbaudes spēļu nedēļas cīņām Arizonas "Cardinals", spēles sākumā pieļautas neprecīzas piespēles dēļ, piekāpās Sinsinati "Bengals" ar 13:19.

Kārsons Palmers, kurš spēlēja pret savu bijušo komandu, spēles pirmajā ceturtdaļā nesapratās ar malējo uzbrucēju Leriju Fitzdžeraldu, kā rezultātā bumba vispirms nonāca Terensa Ņūmena rokās, bet pēc tam arī ieskaites zonā. Šis punktu guvums, lai arī nebija izšķirošais, taču spēles gaitu izmainījušais gan, jo cīņa starp Arizonas uzbrukumu un Sinsinati aizsardzību bija diezgan sīva, par ko liecina tikai viens uzbrukumā gūtais piezemējums.

Tāpēc var teikt, ka spēle bija kikeru pārziņā. "Cardinals" komandā par vietu sākumsastāvā cīnās Džejs Fīlijs un Čendlers Katanzaro, bet "Bengals" mēģina izvēlēties starp Raienu Nūdžentu un Kvinu Šārpu. Jāpiebilst, ka no šī četrinieka tikai Džejs Fīlijs kļūdījās šajā mačā un nerealizēja 48 jardus tālu tiešo brīvsitienu.

Jāpiebilst, ka abu komandu pirmie sastāva pilnā apjomā nospēlēja pirmo puslaiku. Sinsinati "Bengals" rindās atgriezās aizsardzības līnijas spēlētājs Dženo Atkinss, kurš iepriekš ārstēja ceļgala krustenisko saišu savainojumu, taču cīņas laikā Sinsinati vienības sastāvā traumu guva cits aizsargs – Vontazī Burfikts, kurš savainoja augšstilba bicepsu.

Otrajā šīs nakts spēlē Sanfrancisko "49ers", kuri visu iepriekšējo nedēļu cīnījās ar laukuma kvalitāti savā jaunajā arēnā, pieveica Sandijego "Chargers" – 21:7.

Tās arī bija pēdējās NFL pirmssezonas trešās nedēļas cīņas, ceturtā un pēdējā pārbaudes maču nedēļa sāksies 28. augustā, taču līdz tam (26.08. ir noteikta kā pēdējā diena) visām NFL komandām, kā nosaka līgas noteikumi, vajag saīsināt savus spēlētāju sastāvus līdz 75 futbolistiem, bet 30. augustā ir jānosauc tie 53 spēlētāji, ar kuriem komandas dosies regulārās sezonas cīņās.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-08-25 14:01, pirms 10 gadiem
Sorry, Juri, ar Palmeru taviem Cards ir totālā pakaļā...

     [+] [-]

, 2014-08-25 14:19, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Sorry, Juri, ar Palmeru taviem Cards ir totālā pakaļā...
Nu... šeit es varētu sākt baigo apcerējumu rakstīt, ka gluži tik traģiski arī nav, taču aprobežošos vien ar to, ka pateikšu - ir pilnīgi OK un satraukumam nav nekāda pamata.

Bez Palmera, bet ar virkni visādiem Skeltoniem, Kolbiem utt., bija DAUDZ sliktāk. Protams, ka tagad nav tika labi kā ar Vorneru, taču Card ir laba komanda, kas spēlē spēcīgā divīzijā, tāpēc ar to play-off var būt visādi, taču, piemēram, pagājušgad komanda rādīja saturīgu spēli un tikai tieši divīzijas iedalījums viņiem liedza vietu PO.

     [+] [-]

, 2014-08-25 14:37, pirms 10 gadiem
Tas tiesa, pēc Vornera Palmers ir vienīgais jēdzīgais QB, kas Cards ir bijis. Bet šaubos, ka PO spīd šosezon, ne jau divīzijā ar SEA un SF.

     [+] [-]

, 2014-08-25 14:52, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Tas tiesa, pēc Vornera Palmers ir vienīgais jēdzīgais QB, kas Cards ir bijis. Bet šaubos, ka PO spīd šosezon, ne jau divīzijā ar SEA un SF.
Cardinals fani to ļoti lieliski saprot, bet vai tad tāpēc nespēlēt? Viena neveiksmīga spēle SEA (kā pirms gada, sezonas izskaņā), kaut kur uz sava jaunā laukuma paslīd Kaperniks un jau 2 uzvaras no divīzijas monstriem ir... Atlikušajās spēles aizvadīt cienīgi un tad jau skatīsimies kas tur un kā... pagājušās sezonas 10-6 bilance bija cienīga, lai spēlētu PO un tikai pēdējā kārtā, pēc zaudējuma SF visas izredzes pagaisa (lai gan Grīnbeja, kā divīzijas uzvarētāja, tika PO ar daudz sliktāku bilanci).

Ja nu kas, 10 vai vairāk uzvaras Arizonas kluba vēsturē ir bijušas tikai 7 reizes. Bet kopš laika, kad NFL ir pārgājusi uz 16 maču sezonu, t.i., kopš 1978. gada - tikai divreiz. Ta ka... ziņas par Cardinals nespējnieciskumu ir ārkārtīgi pārspīlētas, teiksim atklāti.