Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Bredfordam smaga trauma, "Rams" interesējas par Sančezu

Juris Miņins
Juris Miņins

Bredfordam smaga trauma, "Rams" interesējas par Sančezu
Sems Bredfords komandas ārstu aprūpē
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Sentluisas "Rams" saspēles vadītājs Sems Bredfords ir guvis ceļgala krustenisko saišu savainojumu, kas nozīmē, ka viņam gaidāmā sezona būs jāizlaiž. Vienības vadība jau tagad sākusi meklēt aizstājēju.

2008. gada Heismana balvas ieguvējs un 2010. gada NFL labākais debitants uzbrukumā Sems Bredfords pārbaudes spēlē pret Klīvlendas "Browns" guva ceļgala krustenisko saišu savainojumu, kas nozīmē, ka Sentluisas komandai būs jāiztiek bez sava pirmā saspēles vadītāja. Jāpiebilst, ka arī iepriekšējās sezonas lielāko daļu Bredfords izlaida tieši šī paša ceļgala krustenisko saišu savainojuma dēļ.

Pašlaik komanda ir izplatījusi paziņojumu, ka "Rams" uzbrukums tiks uzticēts veterānam Šonam Hilam, kurš aizstāja Bredfordu arī atlikušajā pārbaudes mača daļā. Hils NFL apritē ir 12 gadus un ir pārstāvējis tādas komandas kā Minesota, Sanfrancisko un Detroita. Tiesa, kā pirmajam numuram QB pozīcijā viņam ir visai maza pieredze.

To saprot arī "Rams" komandas vadība, tāpēc jau tagad meklē adekvātāku risinājumu savai problēmai un tiek baumots, ka viņi jau ir izrādījuši interesi par bijušo Ņujorkas "Jets" pirmo numuru, kas pašlaik pārstāv Filadelfijas "Eagles", Marku Sančezu. Eksperti gan norāda, ka iespējamais maiņas darījums būtu diezgan bezjēdzīgs un "Rams" paliktu zaudētājos, jo par Sančezu tiktu atdotas labas drafta izvēles tiesības, taču ieguvums, kas varētu būt no šī darījuma ir vien pāris uzvaru vērts.
Tāpat potenciālo Bredforda aizstājēju ampluā tiek minēts Vašingtonas "Redskins" rezervists Kirks Kazinss un Minesotas "Vikings" bijušais pirmais numurs Kristians Ponders.

Kā arī...

- Sezona ir beigusies Grīnbejas "Packers" aizsardzības līnijas vidējam spēlētājam Bīdžejam Radži, kurš guvis bicepsa savainojumu.
- Ribu savainojumu guvis Karolīnas "Panthers" līderis Kems Ņūtons, taču komandas vadība apgalvo, ka tas netraucēs viņam iziet laukumā regulārās sezonas pirmajā mačā.
- 13 NFL vienības jau ir sākušas savu sastāvu īsināšanas kampaņas, lai nonāktu līdz tiem 75 spēlētājiem ar kuriem viņi uzsāks gatavošanos pēdējām pārbaudes spēlēm. No skaļākajiem atlaišanas gadījumiem var minēt bijušā "Pro Bowl" aizsarga Adriana Vilsona atlaišanu no Čikāgas "Bears", tāpat no Čikāgas būs jādodas prom Džordanam Palmeram, kurš cīņā par rezerves saspēles vadītāja vietu piekāpās Džimijam Klausenam, kā arī malējā uzbrucēja un speciālo komandu zvaigznes Džeikobija Forda un Ņujorkas "Jets" ceļu šķiršanos,

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
NFL Football Teams, Scores, Stats, News,...

Kuram QB būtu jāuztic "Rams" uzbrukums šosezon?

  • 0

  • 1

  • 4

  • 2

  • 2


     [+] [-]

, 2014-08-25 12:12, pirms 10 gadiem
nu nafig Sančesu, tad jau labāk Timu T.
Kazinss jau būtu labs variants, šaubos vai vašingtona atdos. ar RG3 visādi var sanākt, un ko vietā.
lai notirgo Maletu no patriotiem.

     [+] [-]

, 2014-08-25 14:14, pirms 10 gadiem
steelers rakstīja: nu nafig Sančesu, tad jau labāk Timu T.
Kazinss jau būtu labs variants, šaubos vai vašingtona atdos. ar RG3 visādi var sanākt, un ko vietā.
lai notirgo Maletu no patriotiem.
Tims T. gatavojas NCAA sezonā palīdzēt ESPN komandai, lai gan pats stāsta, ka esot vislabākajā formā ever.

Kazinss no šiem variantiem ir vienīgais, kura dēļ var riskēt. Ponders, Sančezs - viņi sevi jau ir parādījuši kā tādi... nu ne visai
Kazinsam ir pietiekoši labs "skill package", lai būtu par pirmo numuru, viņš ir gana jauns utt. Protams, pieredzes viņam nav tādas kā gribētos, taču ar pieredzi viņa cena būtu daudz augstāka. Viņam vienkārši nepaveicās, ka tika draftēts vienā komandā ar RGIII, citādi tieši viņš būtu pirmais numurs.

Vašingtonai, ja viņi iesaistās maiņā, tiek kkāds drafta čoiss, pie tam arī trešais QB viņiem nav galīgs nespējnieks - Kolts Makojs. Protams, pēc 4 gadiem NFL viņš vairs nav tas Makojs, kādu cerēja redzēt Klīvlenda savās rindās, taču kā bekaps vēl aizvien ir gana labs.