Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Giants" noslēdz līgumus ar debitantiem

Juris Miņins
Juris Miņins

"Giants" noslēdz līgumus ar debitantiem
Andrē Vūdsons
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komanda Ņujorkas "Giants" ir noslēgusi līgumus ar trim jaunajiem spēlētājim, kurus pašreizējā čempionvienība ieguva šī gada draftā.

"Giants" parakstīja līgumus ar bijušo Kentuki augstskolas saspēles vadītāju Andrē Vūdsonu, kā arī ar diviem centra aizsargiem - Vanderbiltas absolventu Džonatanu Gofu un Brigemjangas koledžas bijušo spēlētāju Braienu Kelu.

Sestājā kārtā izvēlētais Vūdsons Kentuki koledžas sastāvā ir aizvadījis 44 spēles, no tām 38 izgāja sākumsastāvā, izpildījis 1278 piespēles, no kurām precīzas bija 791, un sasniedza 9360 jardus. Spēlējot izndividuāli Vūdsona kontā, 232 mēģinājumos, ir - 490 jardi, taču izdarīti pieci piezemējumi. Ar vektajiem 9360 piespēļu jardiem viņš ir otrais visu laiku labākais saspēlēs vadītājs Kentuki augstskolas vēsturē, atpaliekot vien no Džareda Lorenzena, kurš arī vēl nesen spēlēja "Giants" vienībā, taču tika atlaists.

Braiens Kels bija komandas ceturtās kārtas izvēle. Savā koledžas komandā spēlētājs aizvadīja 48 spēles (26 sākumsastāvā) izpildīja 205 spēka paņēmienus un septiņas reizes apturēja pretinieku saspēles vadītāju pirms viņš paguva izdarīt piespēli.

Savukārt piektās kārtas izvēle Džonatans Gofs koledžas komandā ir aizvadījis 46 spēles, izpildīja 307 blokus, 151.5 spēka paņēmienus, kad pretinieks zaudēja bumbu, 61.5 reizes neitralizēja pretinieku saspēles vadītāju, pārķēra trīs bumbas un trīs reizes uzņēma zaudēto bumbu.

Jāpiebilst, ka pašlaik "Giants" vienībai bez līgumiem ir vēl trīs jaunie spēlētāji - Kenijs Filipss, Terels Tomass un Mario Meninghems.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com