Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Batlers pagarina līgumu ar "Bills"

Juris Miņins
Juris Miņins

Batlers pagarina līgumu ar "Bills"
Breds Batlers (pa labi) darbībā
Foto: AP

Uzbrukuma līnijas spēlētājs Breds Batlers ir pagarinājis līgumu ar savu līdzšinējo Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandu Bufalo "Bills".

Labās malas sedzējs parakstīja līgumu pēc tam kā visai veiksmīgi bija nospēlējis aizvadīto sezonu, kurā ieņēma komandas pirmā labā sedzēja vietu.

Līguma nosacījumu pašlaik nav pieejami, taču paredzams, ka viņa līdzšinējā 445000 ASV dolāru lielā alga tiks ievērojami paaugstināta. Pašlaik Batleram, kuru "Bills" savā komandā uzņēma pēc 2006. gada drafta, ir spēkā vēl iepriekš noslēgtais līgums un līdz 2009. gada sezonas biegām viņš saņems 530000 ASV dolārus sezonā.

Tāpat Bufalo komanda paziņoja, ka ir noslēgusi līgumu ar kārtējo šajā gadā draftēto spēlētāju - balsta uzbrucēju Dereku Fainu, kuru venība izvēlējās ceturtajā kārtā. Fains, kurš trīs gadus pavadīja Kanzasas universitātē, kur uzstādīja skolas visu laiku labāko rādītāju noķerto piespēļu ziņā - 98 ķērieni. Savu koledžu līmeņa spēlētāja karjeru Fains beidza ar 1009 noskrietiem jardiem un 10 piezemējumiem.
Paredzams, ka viņš cīnīsies par otrā balsta uzbrucēja vietu komandā, jo vienībā atgriezīsies tās līdzšinējais pirmais numurs Roberts Rojals.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com