Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rīt "Mad Dogs" debitēs arī Latvijā

Juris Miņins
Juris Miņins

Rīt "Mad Dogs" debitēs arī Latvijā
Rīgas "Mad Dogs"

Rītdien, 25. septembrī, Upesciema stadionā tiks aizvadīta Latvijā pirmā amerikāņu futbola spēle pilnā ekipējumā, kurā spēlēs vietējā Rīgas "Mad Dogs" cīnoties ar Tartu "Titans" kuriem rīdzinieki nesen notikušajā spēlē Igaunijā, bija spiesti piekāpties.

Iepriekš jau ziņojām, ka Latvijas amerikāņu futbola flagmaņi Rīgas "Mad Dogs" bija devušies izbraukumā cīņā pret Igaunijas komandām, bet nu ir pienācis laiks uzņemt viesus pašiem un rītdien, Upesciema stadionā tiks aizvadīta Latvijā pirmā amerikāņu futbola spēle pilnā ekipējumā.

Mačā cīnīsies jau pieminētie Rīgas "Mad Dogs" un Tartu "Titans". Abu vienību pirmajā tikšanās reizē ar 35:28, jeb viena piezemējuma tiesu, pārāki izrādījās "Titans" futbolisti, kas nozīmē, ka, lai mūsējie varētu revanšēties spēlējot savā laukumā, viņiem būs nepieciešams līdzjutēju atbalsts.

Tāpēc, visi, kurus interesē amerikāņu futbols un kuri vēlas piedalīties Latvijas amerikāņu futbola vēstures rakstīšanā, rītdien tiks gaidīti Upesciema stadionā, 12:00. Ieeja – brīva.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas "Mad Dogs"

     [+] [-]

, 2011-09-24 19:29, pirms 13 gadiem
Derētu rīt aiziet

  -1 [+] [-]

, 2011-09-24 19:41, pirms 13 gadiem
Liels prieks, ka beidzot am. fucis arī reāli tiek spēlēts Latvijā. Cerams popularitāte tagad tikai augs un augs. Žēl, ka Mad Dogs treniņi notiek Ķekavā, kas sarežģī kadru piesaisti. Izskatās, ka mūsējiem vitāli trūkst ''pīrāgu'', atšķirībā no igauņiem.

  +2 [+] [-]

, 2011-09-24 20:06, pirms 13 gadiem
Pirmā amerikāņu futbola spēle pilnā ekipējumā Latvijā notika 1993. gada vasarā LU stadionā un to demonstrēja kaut kādi amerikāņu sludinātāji

     [+] [-]

, 2011-09-24 21:09, pirms 13 gadiem
Mixes rakstīja: Liels prieks, ka beidzot am. fucis arī reāli tiek spēlēts Latvijā. Cerams popularitāte tagad tikai augs un augs. Žēl, ka Mad Dogs treniņi notiek Ķekavā, kas sarežģī kadru piesaisti. Izskatās, ka mūsējiem vitāli trūkst ''pīrāgu'', atšķirībā no igauņiem.
Kadri noteikti būs problēma, jo lai pilnvērtīgi trenētos nepietiek vien ar velmi, jo vajag daudz maz sakarīgu fizisko formu, kā arī ekipējumu, kurš būtībā maksā tikpat cik inventārs hokejam(cena + sūtīšana labakajā gadījumā no Anglijas). Ja hoķim var vēl dabūt lietotu par labām naudām, tad futbolā viennozīmīgi nav šadu iespēju.

     [+] [-]

, 2011-10-05 17:26, pirms 13 gadiem
kā beidzās spēle?