Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Brīzs atgriežas ar diviem tačdauniem un uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Brīzs atgriežas ar diviem tačdauniem un uzvaru
Drū Brīzs
Foto: AP/Scanpix

Viens no labākajiem Nacionālās futbola līgas (NFL) saspēles vadītājiem šajā spēļu nedēļā atgriezās Ņūorleānas "Saints" rindās un palīdzēja savai komandai ar 23:17 pieveikt Indianapolisas "Colts".

Lai arī Drū Brīzs komandas treniņiem pievienojās vien sešas dienas iepriekš un šajā pirmssezonā nebija aizvadījis nevienu maču, izejot cīņā pret Indianapolisus līdzjutēji redzēja to pašu Brīzu ko vienmēr – precīzu un ātru. Pats futbolists gan atzina, ka tikai atkopjas pēc vēdera muskulatūras savainojuma un pašlaik noteikti nejūtas 100% gatavību.

Lai vai kā, bet viņa divas rezultatīvās piespēles mača sākumā, kā arī gūtie 128 jardi bija jūtams ieguldījums "Saints" komandas uzvarā, jo tas bija pamat tam, lai "Colts" futbolisti visu laiku atrastos iedzinējos, mača galarezultāta noteikšanu atstājot kikeru pārziņā.

Tajā pašā laikā nevar teikt, ka tieši Brīza sniegums bija noteicošais šī panākuma kaldināšanā, jo arī pussargi paveica labu darbu, guva 124 jardus, bet aizsargi tika pie divām pārtvertām Endrjū Laka piespēlēm. Pats Indianapolisas saspēlnieks atzina, ka šis mačs noteikti nav ierakstāms viņa aktīvā.

Zaudētāju rindās lielisku sniegumu rādīja Daniels Herons, kurš guva 68 jardus astoņos bumbas iznešanas mēģinājumos. Zurlona Timptona kontā 33 jardi tik pat mēģinājumos. Savukārt Trents Ričardsonss bija pieticīgāks - 17 jardi sešos mēģinājumos.

Uzvarētāju rindās jāizceļ abu pārtverto bumbu autori Kenijs Vakaro un Braiens Diksons, Pjērs Tomass, kurš piespēļu uzbrukumā notvēra četras piespēles un guva 66 jardus, kā arī vēl 13 jardus izcīnīja nesot bumbu, kā arī Džimijs Greiems, kurš notvēra divas no trim sev raidītajām piespēlēm, taču ar to bija gana, lai gūtu 49 jardus.

Piezemējumi Markisa Kolstona un Ostina Džonsona kontā "Saints" rindās, bet "Colts" sastāvā izcēlās Koubijs Flīners un Džošs Lenzs.

NFL pirmssezona, trešā nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
BuccaneersBills27:14
CowboysDolphins20:25
TitansFalcons24:17
RedskinsRavens17:23
RamsBrowns33:14
VikingsChiefs30:12
SaintsColts23:17
TexansBroncos18:17

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports