Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Tiesa izvirzījusi apsūdzību Herona mājas aplaupītājiem

Juris Miņins
Juris Miņins

Tiesa izvirzījusi apsūdzību Herona mājas aplaupītājiem
Noā Herons
Foto: AP

Grīnbejas tiesa ir izvirzījusi apsūdzību diviem vīriešiem, kuri 30. maijā bija apzaguši Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Grīnbejas "Packers" spēlētāja, pussarga Noā Herona māju.

Atgādināsim, ka 30. maijā, aptuveni 11.30 naktī, Herons sēdēja savas mājas otrā stāva vienā no istabām un, spēlēdams videospēles un runādams pa telefonu, sadzirdēja, ka kāds zvana pie viņa durvīm. Apskatījies pa logu un ieraudzījis, ka tie ir nepazīstami cilvēki, Herons piezvanīja policijai. Kad viņš sadzirdēja, ka šie cilvēki ieiet viņa mājā, tad viņš pazvanīja policijai vēlreiz.

Vēlāk viens no zagļiem devās uz otro stāvu un iegāja blakus istabā. Herons ieraudzīja, ka viņš zog naudu, tāpēc noskrūvēja vienu no gultas stieņiem un devās uz šo istabu, kur ar iepriekš noskrūvēto stieni iesita zaglim pa galvu, bet vēlāk ieslēdza viņu tajā pašā istabā. Otrs zaglis metās bēgt, taču drīz vien policija noķēra arī viņu.

Kā vēlāk izrādījās, tad zaglis, kuru neitralizēja Herons bija 31 gadu vecais Ješua Teits, bet otrs - 20 gadus vecais Džoels Malins-Romo. Jāpiebilst, ka aizturēšanas brīdī Malina-Romo kabatās tika atrasti 3500 ASV dolāru skaidrā naudā, kā arī viņam nebija beidzies iepriekš tiesas piespriestais pārbaudes laiks.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

  +1 [+] [-]

, 2008-06-24 13:12, pirms 16 gadiem
Tiešām, kā LTV-7 kriminālā informācija vai kāds detektīvromāna ekranizējums. Diez tie zagļi zināja, ka viņi ielaužās NFL spēlētāja mājā?
Un diezkas tā par gulu no kuras tik viegli var noskrūvēt stieni.

P.S
Tev vārdā istaba ir izlaists A burts.