Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Denverā cīņa turpinās, Fitzdžeralds noslēdz 120 miljonu līgumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Denverā cīņa turpinās, Fitzdžeralds noslēdz 120 miljonu līgumu
Lerijs Fitzdžeralds
Foto: AP/Scanpix

Šonakt tika aizvadīta pēdējā Nacionālās futbola līgas (NFL) otrās pārbaudes spēļu nedēļas cīņa, kurā Ņujorkas "Giants" ar 41:13 uzveica Čikāgas "Bears", taču tāpat interesanti notikumi risinājās arī pērējās spēlēs.

Nedēļas pēdējā spēlē Ņujorkas "Giants" parādīja labu spēli un "bez variantiem" uzveica Čikāgas "Bears", kuri spēja tikai epizodiski "atšķaidīt" spēles rezultātu. Taču diemžēl priekš ņujorkiešiem beigu beigās mačs noslēdzās ne tik pozitīvi, jo savainojumu bija guvis vienības viens no vadošajiem aizsargiem Terels Tomass (CB), kuram tika fiksēts krustenisko saišu plīsums.

Savukārt Denverā, "Broncos" komandā, vēl aizvien notiek saspēles vadītāju cīņa, taču nu jau vairs ne par pirmā numura vietu, bet gan par iespēju būt Kaila Ortona nomainītājam. Tims Tībovs, kuram iepriekš paredzēja pat iespējamo pirmo vietu pašlaik ir kļuvis par trešo QB, jo Breidijs Kvins sevi ļoti labi parādīja uzvarētajā mačā pret Bufalo "Bills" (24:10). Tāpat šajā mačā "uzspīdēja" Denveras kluba jaunieguvums Viliss Makgahī, kura kontā divi piezemējumi.

Hjūstonas "Texans" un Ņūorleānas "Saints" cīņā pie uzvaras tika teksasieši (27:14), bet pagājušās sezonas NFL "izsisto" jardu līderis Arians Fosters, kurš atgriezās ierindā pēc savainojumu apārstēšanas, izcēlās ar diviem rezultatīviem skrējieniem.

Tarvariss Džeksons, spēlējot pret savu bijušo komandu Minesotas "Vikings" bija bezspēcīgs un tāpēc Sietlas "Seahawks" bija spiesta piekāpties "vikingiem" ar 7:20. Savukārt Donovans Maknebs, kurš arī šajā vasarā nomainīja komandu, gluži pretēji, lai arī bezrezultatīvi, taču veiksmīgi vadīja uzbrukumu.

Visbeidzot Ņujorkas "Jets" jaunieguvums Plaksiko Buress, kurš iepriekšējā sezonas noraudzījās "atsēžot" tiesas piespriesto sodu par ieroča nēsāšanas noteikumu pārkāpumiem, atgriezās NFL ar efektīgu piezemējumu, noķerot bumbu kritienā. Tas "Jets" komandai palīdzēja ar 27:7 uzveikt novājinātos Sinsinati "Bengals".

Kā arī...

Vakarnakt notikušajā NFL papilddraftā tika izvēlēts Terels Praiors, kurš nu spēlēs Oklendas "Raiders" vienībā. Nav vēl zināma viņa pozīcija laukumā, jo, kā saka eksperti, Praiora prasmes kā saspēles vadītājam nav NFL līmenī.

Arizonas "Cardinals" ir pagarinājuši līgumu ar savu labāko spēlētāju uzbrukumā un vienu no labākajiem malējiem uzbrucējiem visā līgā, Leriju Fitzdžeraldu. Līguma termiņš ir astoņas sezonas, bet summa – 120 miljoni ASV dolāru.

Savukārt Klīvlendas "Browns" ir vienojušies ar savu uzbrukuma līnijas spēlētāju Džo Tomasu par septiņu gadu līgumu, kuru laikā futbolists varēs saņemt līdz pat 84 miljoniem ASV dolāru.

NFL pārbaudes spēles, 2. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
Jaunanglijas "Patriots"Tampabejas "Buccaneers"31:14
Filadelfijas "Eagles"Pitsburgas "Steelers"14:24
Arizonas "Cardinals"Grīnbejas "Packers"20:28
Kanzassitijas "Chiefs"Baltimoras "Ravens"13:31
Detroitas "Lions"Klīvlendas "Browns"30:28
Vašingtonas "Redskins"Indianapolisas "Colts"16:3
Karolīnas "Panthers"Maiami "Dolphins"10:20
Atlantas "Falcons"Džeksonvilas "Jaguars"13:15
Tenesī "Titans"Sentluisas "Rams"16:17
Oklendas "Raiders"Sanfrancisko "49ers"3:17
Ņūorleānas "Saints"Hjūstonas "Texans"14:27
Bufalo "Bills"Denveras "Broncos"10:24
Minesotas "Vikings"Sietlas "Seahawks"20:7
Sinsinati "Bengals"Ņujorkas "Jets"7:27
Sandijego "Chargers"Dalasas "Cowboys"20:7
Čikāgas "Bears"Ņujorkas "Giants"13:41

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2011-08-23 10:28, pirms 13 gadiem
Nabaga Tībovs Kvins tiešām labi izskatījās

     [+] [-]

, 2011-08-23 11:00, pirms 13 gadiem
Piekritīšu Krisam Kolingsvortam un gandrīz jebkuram citam NFL ekspertam - Jura iecienītais Cardinals smagi pārmaksāja par Fitzdžeraldu.

     [+] [-]

, 2011-08-23 11:09, pirms 13 gadiem
JK rakstīja: Piekritīšu Krisam Kolingsvortam un gandrīz jebkuram citam NFL ekspertam - Jura iecienītais Cardinals smagi pārmaksāja par Fitzdžeraldu.
Par labiem spēlētājiem vienmēr tiek pārmaksāts. Un Fitzs ir šī brīža TOP WR līgā (kopā ar Andrē Džonsonu).
Turklāt viņa gadījumā šo līgumu var uzskatīt arī par kompensāciju par iepriekšējām sezonām.

     [+] [-]

, 2011-08-23 11:41, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Par labiem spēlētājiem vienmēr tiek pārmaksāts. Un Fitzs ir šī brīža TOP WR līgā (kopā ar Andrē Džonsonu).
Turklāt viņa gadījumā šo līgumu var uzskatīt arī par kompensāciju par iepriekšējām sezonām.
Huh? Viņš nebija top 2010. gadā un neviens viņam to neparedz arī šogad. Liktu viņu maksimums TOP10.

     [+] [-]

, 2011-08-23 11:51, pirms 13 gadiem
JK rakstīja: Huh? Viņš nebija top 2010. gadā un neviens viņam to neparedz arī šogad. Liktu viņu maksimums TOP10.
Nevajag jaukt statistikas prognozes un spēli. Pēc statistikas - jā, ir kā ir, bet ar Kolbu ir jābūt labāk.

     [+] [-]

, 2011-08-23 14:17, pirms 13 gadiem
ui, fitzs noteikti ir top5, ja ne pat labāk. un tas, ka komandā tagad ir kolbs, noteikti tikai padara viņu vēl labāku. vēl pie tam spēlētājs sevi ir pierādījis kā lielisku piemēru citiem ne tikai laukumā, bet arī ārpus tā, tāpēc arī par tādiem komandas nebaidas "pārmaksāt".
un kolingsvortu var klausīties komentējam spēles, lai būtu jautrāk, bet ne jau, lai uztvertu nopietni, hah

     [+] [-]

, 2011-08-23 15:11, pirms 13 gadiem
Nu nez. Nelikās viņš nekāds top vecis ne pagāšgad, ne ar Varneru. Pa piķi ko viņam iedeva varēja samaksāt vairākiem laba līmeņa WR un/vai TE un tas padarītu viņu uzbrukumu daudz bīstamāku. A tā paņem šitādam vienam uzliec virsū Asamoa vai Revisu un dirsā viss uzbrukums.
Par Kolingsvortu - IMHO viens no zinošākajiem komentētājiem. Paklausoties k-kādus komandu vietējos komentētājus - kā diena pret nakti.

     [+] [-]

, 2011-08-23 15:20, pirms 13 gadiem
Nevajag aizmirst, ka no tiem 120 mio tikai 50 ir garantētie

     [+] [-]

, 2011-08-23 16:49, pirms 13 gadiem
JK rakstīja: Nu nez. Nelikās viņš nekāds top vecis ne pagāšgad, ne ar Varneru. Pa piķi ko viņam iedeva varēja samaksāt vairākiem laba līmeņa WR un/vai TE un tas padarītu viņu uzbrukumu daudz bīstamāku. A tā paņem šitādam vienam uzliec virsū Asamoa vai Revisu un dirsā viss uzbrukums.
Par Kolingsvortu - IMHO viens no zinošākajiem komentētājiem. Paklausoties k-kādus komandu vietējos komentētājus - kā diena pret nakti.
Ar Vorneru nelikās TOP vecis?
Piedodiet, atvainojiet, bet iespējams, ka mēs runājam par pilnīgi dažādiem spēlētājiem.

Tajā laikā ('07. - '09. gados) Fitzdžeralds vienkārši "jāja" visus un vienmēr. Tad viņš bija TOPā ne tikai pēc jardiem, bet arī labākais pēc TD. Vorners-Fitzdžeralds saikne pa lielam arī tolaik "sataisīja" no "Cards" Super Bowl komandu.

     [+] [-]

, 2011-08-23 20:37, pirms 13 gadiem
Nu Vorners un Fitdžeralds, tur vispār diskusijām nevajadzētu būt.
Bet skatoties tīri uz talantu un skilu, tad Fitdžeralds jau kuro sezonu ir stabili top3 starp WR. Labākās rokas līgā, manuprāt
Mans top5 uz šo brīdi: 1. Andre Džonsons 2. Fitzdžeralds 3. Megatrons 4. Vaits 5. Dešons Džeksons