Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Par Džeksonu interesi izrāda "Seahawks"

Juris Miņins
Juris Miņins

Par Džeksonu interesi izrāda "Seahawks"
Vinsents Džeksons (pa kreisi)
Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Sandijego "Chargers"" malējo uzbrucēju Vinsentu Džeksonu, kurš pašlaik atstādināts no komandas treniņiem, interesi ir izrādījuši Sietlas "Seahawks", kuri vēlas spēlētāju iemainīt.

Sietlas "Seahawks" vadība pašlaik apsver iespēju mēģināt iemainīt Sandijego "Chargers" spēlētāju Vinsentu Džeksonu, kurš pašlaik ir ierobežotais brīvais aģents, bet tādēļ, ka spēlētājs nevēlas akceptēt komandas jauno līguma piedāvājumu, pašlaik ir atstādināts no komandas treniņiem.

Sietlas "Seahawks" malējo uzbrucēju pozīcija ir visai "šaubīga", tāpēc papildus pastiprinājums viņiem noderētu. Jāpiebilst, ka sietlieši jau mēģināja iesaistīties cīņā par vienu citu NFL TOP malējo uzbrucēju – Brendonu Maršalu, taču nebija īsti gatavi piedāvāt spēlētājam lielu ilgtermiņa līgumu un arī kompensācijā Denveras "Broncos" nevēlējās atdod pirmo kārtu izvēles draftā, tāpēc Maršals tika aizmainīts uz Maiami "Dolphins". Tagad "Seahawks" ir dota otra iespēja tikt pie kvalitatīva malējā uzbrucēja.

Atgādināsim, ka Vinsents Džeksons, kurš NFL ir aizvadījis piecas sezonas, pagājušajā sezonā piedalījās 15 mačos, notvēra 68 piespēles, veica 1167 jardus (vidēji -17.2 jardi mēģinājumā) un deviņas reizes nogādāja bumbu ieskaites zonā. Savukārt skrienot Džeksona kontā 11 jardi trīs mēģinājumos, kas kopumā nodrošināja uzbrucējam komandas labākā jardu guvēja titulu.

Jāpiebilst, ka tieši tādu pašu iemeslu dēļ (nenoslēgta jauna līguma) no komandas treniņiem ir atstādināts uzbrukuma līnijas bloķētājs Markuss Makneils.

Kā arī...

Pie visai negaidīta savainojuma ir ticis Karolīnas "Panthers" malējais uzbrucējs Stīvs Smits, kurš spēlējot karogfutbolu (amerikāņu futbola bezkontakta variācija), lauza roku. Spēlētāja aģents gan atzīst, ka Smits būs gatavs spēlēt jau no pirmās pirmssezonas treniņnometnes dienas. Jāpiebilst, ka tieši šo pašu roku malējais uzbrucējs bija lauzis arī pagājušogad, taču citā vietā.

Dienvidflorida no šogad organizētā "Super Bowl" mača ir ieguvusi 333 miljonus ASV dolāru, ziņo vietējie mediji. Taču, ja salīdzina šos rezultātus ar situāciju, kas bija iepriekšējā reizē, kad NFL finālspēle norisinājās šajā pat reģionā, ienākumi ir kritušies par 130 miljoniem ASV dolāru.

Džavons Ringers uz šo brīdi, iespējams, ir laimīgākais un veiksmīgākais pussargs visā NFL, jo sakarā ar Krisa Džonsona pieteikto streiku (sakarā ar līguma nepārskatīšanu), Ringers visos treniņos ir iespēlēts Tenesī "Titans" pamatsastāvā. Komandas treneri atzīst, ka šajā laikā Džavons ir manāmi progresējis gan piespēļu izspēlēs, gan saspēles vadītāja aizsardzības ziņā. Protams, tas viņam negarantē vietu pamatsastāvā, taču cerības uz lielāku spēles laiku parādās.
Atgādināsim, ka pagājušsezon Džavons Ringers bija Tenesī komandas trešais pussargs, aiz Kris Džonsona un Lemdeila Vaita.

Grīnbejas "Packers" kornerbeks Als Hariss, visdrīzāk, nebūs gatavs piedalīties pārbaudes spēlēs un, visdrīzāk, arī regulārās sezonas pirmie mači viņam ies secen, vismaz tā uzskata "Packers" treneri, kuri arī uzsver, ka Harisam ir visai specifisks savainojums, kas varētu paildzināt viņa atgriešanos laukumā. Pats spēlētājs, gan saglabā optimismu un cer, ka viņa atlabšana noritēs ātrāk.
Atgādināsim, ka spēlētājs guva ceļgala savainojumu aizvadītās sezonas desmitajā spēlē, pret Sanfrancisko "49ers".

Savukārt pašā Sanfrancisko notiek intensīva cīņa par pēdējā aizsarga vietu. Lielisku spēli pavasara treniņos ir parādījis Dienvidkalifornijas debitants Teilors Mejs, kurš , ja tā turpinās, varētu iekļūt arī sākumsastāvā izkonkurējot Maiklu Luisu vai Dašonu Golstonu. Komandas vadība atzīst, ka Mejs rāda lielisku spēli, kā arī ir ļoti koncentrējies uz darbu un treniņiem, kas nozīmē, ka spēlētājam ir "pareizā attieksme".

Visbeidzot Klīvlendas "Browns" malējais uzbrucējs Džošua Krisbss starpsezonā ir "nometis" sešus kilogramus svara. Taču tas nav darīts tāpēc, ka spēlētājam būtu problēmas ar lieko svaru, bet gan tāpēc, lai labāk varētu pielāgoties "tīrajai" malējā uzbrucēja lomai, jo pašlaik Kribss ir komandas sitienu un spērienu atgriezējs.

Izmantotie resursi:
gridironfans.com
usatoday.com
forecaster.ca
espn.go.com

     [+] [-]

, 2010-06-22 17:19, pirms 14 gadiem
chargeri ir suicidal. tāpat kā visa tā divīzija.

     [+] [-]

, 2010-06-22 17:35, pirms 14 gadiem
Par Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Sietlas "Seahawks" malējo uzbrucēju Vinsentu Džeksonu, kurš pašlaik atstādināts no komandas treniņiem, interesi ir izrādījuši Sietlas "Seahawks", kuri vēlas spēlētāju iemainīt.

kkas man nesanāk

     [+] [-]

, 2010-06-22 19:04, pirms 14 gadiem
Titans savu zvaigzni derētu vienreiz kārtīgi atalgot!!

     [+] [-]

, 2010-06-22 19:47, pirms 14 gadiem
jā, CJ alga uz doto brīdi galīgi neiet kopā ar viņa sniegumu