Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Aiovas futbolistu nedienas turpinās

Juris Miņins
Juris Miņins

Aiovas futbolistu nedienas turpinās
Aiovas "Hawkeyes" logo

ASV koledžu sporta asociācijas (NCAA) futbola komandas Aiovas "Hawkeyes" uzbrucējs Kails Kalovejs ir ticis aizturēts par braukšanu alkohola reibumā, jāpiebilsts, ka šis nav pirmais gadījums pēdējā laikā, kad aioviešiem ir līdzīgas problēmas.

Kails Kalovejs, kurš spēlē Arizonas "Hawkeyes" komandā, bloķētāja pozīcijā, ir aizturēts par mopēda vadīšanu alkohola reibumā, pie tam, spēlētājs, sestdienas rītā, ir iebraucis teritorijā, kura satiksmei uz to brīdi bijusi slēgta.

Komandas treneris, Kirks Ferentzs jau paziņoja, ka spēlētājs, kurš līdz šim bija izgājis komandas 25 spēlēs pēc kaŗtas, varēs atgriezties laukumā tikai pēc tam, kad būs izcietis gan policijas, gan skolas vadības piespriestos sodus. Jāpiebilst, ka šis, šajā starpsezonā, nav vienīgais līdzīga veida likumpārkāpums, kurā ir piedalījušies Aiowas futbolisti. Aprīlī par atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibumā tika aizturēti trīs citi futbolisti - pussargs Tailers Kristiansens, balsta uzbrucējs Zaks Derbijs un jau pieminētā Ferentza dēls, kurš spēlē centra pozīcijā, Džeimss.

Atgādināsim, ka tieši Aiovas "Hawkeyes" komandā, uzbrukuma līnijā, spēlē latviešu izcelsmes futbolists Markuss Zuševics.

Izmantotie resursi:
espn.go.com