Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Džonss: "Vairs nekādus "Pekmenus"!"

Juris Miņins
Juris Miņins

Džonss: "Vairs nekādus "Pekmenus"!"
Adams Džonss
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) spēlētājs Adamss Džonss ir vērsies presē, lai paziņotu, ka viņš nevēlas, lai nākotnē viņš tiktu saukts par Adamu "Pekmenu" Džonsu, bet gan viņa īstajā vārdā.

Spēlētājs, kurš pašlaik atrodas Dalasas "Cowboys" treniņnometnē, izteicās, ka vairāk nevēlas, lai viņa vārdā tiktu iekļauta viņa iesauka - "Pekmens".

"Šis vārds ir kā atgādinājums par pagātni", savu lēmumu pamato Džonss, "tas satur pārāk daudz negatīvu emociju, bet es vēlos mainīt savu dzīvi un gribu būt drošs, ka man nebūs nekādu atgādinājumu par pagātni."

Adams Džonss izlaida visu aizvadīto sezonu, jo bija diskvalificēts no līgas vadības puses. Diskvalifikācija tika piespriesta par piedalīšanos kādā incidentā kādā no Lasvegasas striptīzbāriem, kas vēlāk pārauga apšaudē.

Šis paziņojums nāca klajā pēc tam kā "Cowboys" aizsargs, kopā ar Dalasas "Mavericks" spēlētāju Brendonu Basu apmeklēja kādu bērnu basketbola nometni. Lai arī bērni sauca "Pekmen! Pekmen!", Džonss, autogrāfu dalīšanas sesijas laikā, parakstījās ar savu īsto vārdu.

"Mana mamma mani vienalga sauks par Pekmenu, es to nevaru izmainīt", sacīja spēlētājs, "tāpat, ja komandas biedri mani sauks par Pekmenu, es pārāk neiebildīšu, taču vēlētos, lai mēdijos un līgas oficiālajos paziņojumos es figurētu kā Adams vai misters Džonss."

Lai gan spēlētājs mēģina uzsākt jaunu dzīvi, no pagātnes grēkiem viņam tik drīz vis neizvairīties. Adama Džonsa vārds pašlaik vienalga atrodas avīžu pirmajās lapās. Vispirms saistībā ar to, ka viena no iepriekšminētajā incidentā iesaistītajām sievietēm Bronksā tika atrasta mirusi un viņas savainojumi, kuri nebija savienojami ar dzīvību, acīmredzot, ir radušies kritiena rezultātā no kādas ēkas. Otrkārt, nesen ASV mēdijos parādījās paziņojums, ka spēlētājs nepilda savas līgumsaistības pret "U.S. Bank" banku un viņa ieķīlātā māja, kopā ar 30 akriem zemes, jau tuvākajā laikā tiks publiski izsolīta.

Saistītie raksti:
"Pekmens" Džonss gatavs atsākt treniņus
"Pekmena" Džonsa māja tiks izsolīta

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-22 22:59, pirms 16 gadiem
Hempo rakstīja: kāpēc viņu sāka saukt par Pekmenu?


Ja nemaldos šito iesauku viņam deva māte... par iemesliem gan nezinu , bet, acīmredzot, tas ir saistīts ar tāda paša nosaukuma datorspēli (iespējams, bija baigi aktīvs un ēdelīgs [joks]).

     [+] [-]

, 2008-06-23 01:30, pirms 16 gadiem
Šajā video ir lieliski parādīts, ko Džouns sastrādāja striptīzbārā un viņa tiesas process:
gamevideos.com: GameVideos.com - Waco & R. Black's...