Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Bredšova lietu" izmeklēs arī NFL

Juris Miņins
Juris Miņins

"Bredšova lietu" izmeklēs arī NFL
Ahmads Bredšovs
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) čempionvienības Ņujorkas "Giants" spēlētāja, pussarga Ahmada Bredšova lietu, kuras rezultātā spēlētājs mēnesi pavadīs cietumā, izskatīs arī līgas vadība, lai nolemtu par iespējamajām sankcijām.

Nacionālās Futbola Līgas vadība izmeklēs visus lietas apstākļus, kas saistīti ar Ahmada Bredšova nonākšanu cietumā, lai tālāk lemtu par viņam piespriežāmo sodu no līgas puses.

Kopš vakardienas tiesa "Giants" pussargam piesprieda 30 dienu ilgu pārbaudes laiku, kas būs jāpavada kādā Virdžinijas cietumā. Šis lēmums ir saistīts ar kādu Bredšova izdarītu pārkāpumu, kad spēlētājs vēl mācījās universitātē.

"Mēs veiksim savu izmeklēšanu, lai noskaidrotu vai šajā situācijā ir iemesls spēlētāju sodīt", paziņojumā presei sacīja NFL sabiedrisko attiecību daļas viceprezidents Gregs Aijello.

Tā kā šis likumpārkāpums ir izdarīts pirms nonākšanas NFL, tad spēlētāja aizstāvība paredz izmantot šo faktu, lai pasargātu spēlētāju no līgas sankcijām.

Atgādināsim, ka Bredšovs tika izslēgts no Virdžīnijas universitātes pēc sava pirmā tur pavadītā gada, jo viņš tika pieķerts nelikumīgā alkohola lietošanā, kā arī, aresta laikā, nepakļāvās policijai. Taču arī tas nav viss. Spēlētājs, universitātes studiju laikā, kādam citam studentam bija nozadzis videospēļu konsoli. Tā kā pats Bredšovs savu vainu atzina, tad tiesa viņam piesprieda vien divu gadu pārbaudes laiku.

Savā pirmajā NFL sezonā Bredšavs noskrēja 190 jardus un veica 1 piezemējumu. Sezonas izšķirošajā spēlē, "Super Bowl" cīņā pret Ņūinglendas "Patriots", viņa kontā, deviņos mēģinājumos, ir noskrieti 45 jardi.

Saistītie raksti:
Kārtējais NFL spēlētājs nonāk cietumā

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-22 16:11, pirms 16 gadiem
Bredšovs izskatījās ļoti labi, ļoti labs rezervists Džeikobsam un vēl jauns. Būtu žēl, ja viņa sezona būtu sabojāta ar padarīšanām cietumā.

     [+] [-]

, 2008-06-22 16:14, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Bredšovs izskatījās ļoti labi, ļoti labs rezervists Džeikobsam un vēl jauns. Būtu žēl, ja viņa sezona būtu sabojāta ar padarīšanām cietumā.


Lai arī cik skumji tas neizklausītos: Ne viņš pirmais, ne pēdējais...
Un vēl.
Kā Gūdels ir ķēries klāt šīm diskvalifikācijām, tā uzreiz viss ir "izgājis uz āru", tāpēc izskatās, ka NFL spēlētāji baigie huligāni palikuši, kaut gan īstenībā viņi visu laiku tādi ir bijuši, tik NFL vadība uz to acis bija pievērusi (ja ne vispār aizvērusi).

     [+] [-]

, 2008-06-22 16:28, pirms 16 gadiem
Mjā, tagad maisam gals ir vaļā un visi nesmukumi nāk ārā un par pārsteigumu vai nē, to ir pārāk daudz.

     [+] [-]

, 2008-06-22 16:39, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Mjā, tagad maisam gals ir vaļā un visi nesmukumi nāk ārā un par pārsteigumu vai nē, to ir pārāk daudz.


Vnk starpsezona, treniņi notiek visai brīvā režīmā un puiši "atlaiž" pa melno...