Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Pekmena" Džonsa māja tiks izsolīta

Juris Miņins
Juris Miņins

"Pekmena" Džonsa māja tiks izsolīta
Adams "Pekmens" Džonss
Foto: AP

Skandalozi slavenā Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Dlasas "Cowboys" aizsarga Adama "Pekmena" Džonsa māja tiks izsolīta, jo spēlētājs nav izpildījis savas saistības pret "U.S. Bank" banku.

"Pekmena" Džonsa māja ir izlikta publiskai izsolei, jo spēlētājs nav izpildījis savas līgumsaistības pret banku, kurā šī māja tika ieķīlāta.

Māja, tāpat kā tai apkārt esošie 30 akri (nedaudz vairāk kā 12 hektāri) zemes, tiks izsolīta 27. jūnijā "Williamson County Courthouse" izsolē. Pēc aizpagājušā gada rādītājiem šie īpašumi ir novērtēti par $1.5 miljoniem.

Atgādināsim, ka Adams "Pekmens" Džonss izlaida visu pagājušo sezonu, jo viņam Nacionālās Futbola Līgas (NFL) vadība piesprieda viena gada diskvalifikāciju, kas nav atcelta vēl joprojām. Šī diskvalifikācija tika piemērota, jo spēlētājs, pagājušajā starpsezonā, kādā no Lasvegasas naktsklubiem piedalījās nekārtību celšanā, kas vēlāk pārauga apšaudē.

Pēc šī incidenta viņa ieprekšējā komanda Tenesī "Titans" nolēma pārtraukt līgumsaistības ar šo spēlētāju un aizmainīja viņu uz Dalasas "Cowboys" vienību, kuras sastāvā spēlētājs arī gatavojas uzsākt jauno sezonu.

Saistītie raksti:
"Pekmens" Džonss gatavs atsākt treniņus

Izmantotie resursi:
sportingnews.com