Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Giants" pievienojas pirmais draftētais spēlētājs

Juris Miņins
Juris Miņins

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) čempionvienība, jeb "Super Bowl" ieguvēja Ņujorkas "Giants" ir parakstījusi līgumu ar pirmo saviem draftētajiem spēlētājiem - ārējās līnijas aizsargu Robertu Hendersonu.

Ņujorkas "Giants" noslēdza līgumu ar bijušo Dienvidmissisipi koledžas ārējās līnijas aizsargu Robertu Hendersonu, kurš bija komandas otrā izvēle sestajā kārtā. Līguma summa un ilgums, pagaidām, netiek izpausti.

Tāpat pašreizējie NFL čempioni noslēdza līgumu ar malējo uzbrucēju-atgriezēju Krafonso Torpu, bet atskaitīja aizsargu Migelu Skotu.

Dienvidmissisipi koledžas sastāvā Hendersons aizvadīja 46 spēles, no kurām 33 aizvadītajās spēlēs viņš gāja sākumsastāvā. Šajās cīņās viņš izpildīja 173 spēka paņēmienus un 13.5 reizes apturēja pretinieku saspēles vadītāju pirms viņš paspēja izdarīt piespēli.

Torps, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Indianapolisas "Colts" vienību, 2. jūlijā noslēdza līgumu ar Džeksonvilas "Jaguars" komandu, taču pēc dažām treniņu dienām tika atskaitīts no komandas un viņu paņēma Ņujorkas "Giants".
Pagājušajā sezonā spēlētāja kontā ir piecas spēles, 12 noķertas piespēles, 70 atgriezti jardi un viens piezemējums. Tāpat, spēlējot atgriezēja pozīcijā, vidēji vienā reizē Torps atgrieza 21.2 jardus.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com