Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Falcons" paraksta līgumu ar Duglasu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Falcons" paraksta līgumu ar Duglasu
Harijs Duglass
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) klubs Atlantas "Falcons" ir parakstījusi līgumu ar savu šī gada drafta trešās kārtas izvēli Hariju Duglasu.

Līgums ar trešajā kārtā izvēlēto bijušo Luisvilas augstskolas malējo uzbrucēju ir parakstīts uz četriem gadiem, taču sīkākas līguma detaļas pagaidām netiek izpaustas.

Duglass savā augskolas futbolista karjerā ir veicis 173 ķērienus no kuriem 15 bija ar vēlāk sekojošu piezemējumu.

Tāpat Atlanatas vienība paziņoja, ka viņi ir noslēguši līgumu ar aizsargu, brīvo aģentu Deiku Kūpu, kurš pagājušajā sezonā 15 spēlēs trīs reizes pārķēra pretinieku piespēles. Tāpat šis spēlētājs, savas NFL karjeras gaitā, ir spēlējis Džeksonvilas "Jaguars" un Sanfrancisko "49ers" vienībās.

Taču ar šiem diviem darījumiem "Falcons" vadība nebija beigusi savu sastāva pārgrupēšanu, jo no komandas tika atlaisti četri citi spēlētāji - Džamals Luiss, Maikls Buttervorts, Deriks Džonss un Kurts Kvatermens.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com