Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL spēlētājam liek atmaksāt naudu

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL spēlētājam liek atmaksāt naudu
Braients Makinijs
Foto: nfl.com

Nacionālās futbola līgas (NFL) vadība Minesotas "Vikings" spēlētājam Braientam Makinijam ir likusi atmaksāt naudu ko spēlētājs saņēma par piedalīšanos "Pro Bowl", jo futbolists, neatbilstošas uzvedības dēļ, tika izslēgts no komandas.

Minesotas "Vikings" uzbrukuma līnijas kreisās malas bloķētājam Braientam Makinijam nāksies atmaksāt no NFL saņemtos 4.285 tūkstošus ASV dolārus, kurus spēlētājs saņēma par pavadīto nedēļu Maiami, kur norisinājās līgas ikgadējā "Pro Bowl" (analogs "All-Stars") spēle.

Par pamatu šādam lēmumam kalpoja tas, ka spēlētājs šīs nedēļas laikā nedz piedalījās Nacionālās futbola konferences labāko spēlētāju komandas koptreniņos, nedz citos ar spēli saistītajos obligātajos pasākumos. Tāpat spēlētājs, kā iemeslu minot gūto kājas savainojumu, izteicās, ka nevēlas spēlēt šajā mačā. Beigu beigās līgas vadības pacietības mērs bija pilns un Makinijs tiešām spēlē nepiedalījās, jo tika atskaitīts no komandas. Tāpat viņš nesaņēma par dalību "Pro Bowl" spēlē katram futbolistam pienākošos 22.5 tūkstošus ASV dolāru.

Atgādināsim, ka pašā "Pro Bowl" spēlē uzvaru izcīnīja Amerikas futbola konferences zvaigznes, kas pārspēja Nacionālo futbola konferenci ar 41:34, bet par spēles MVP jeb vērtīgāko spēlētāju kļuva uzvarētāju komandas un Hjūstonas "Texans" saspēles vadītājs Mets Šaubs.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

Vai jūs atbalstat NFL lēmumu?

  • 67

  • 17


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-21 17:37, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Interesanti, ja mēs nobalsosim, ka neatbalstām līgas lēmumu, vai tas tiks atcelts, vai tomēr nē?
Bet katrā ziņā 22.5 tk USD nav jau nekāda nozīmīgā nauda PRO spēlētājam, lai par to viņš satrauktos.
tos 22.5 tk $ jau viņam neiedeva, viņam ir tikai jāmaksā 4.285 tk $
pat nezināju,ka viņiem maksā par tādu lietu.