Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Preskots gūst četrus piezemējumus, “Cowboys” pārliecinoši uzvar

Juris Miņins
Juris Miņins

Preskots gūst četrus piezemējumus, “Cowboys” pārliecinoši uzvar
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas turpināja savu gatavošanos regulārajai sezonai un aizvadīja savas pārbaudes spēles. Vienā no tām, pateicoties debitanta Daka Preskota lieliskajai spēlei, Dalasas “Cowboys” ar 41:14 pārspēja Maiami “Dolphins”.

Dalasas komanda spēli sāka ļoti neviennozīmīgi, jo viņi gan pelnīja nevajadzīgus sodus par pretinieku turēšanu, gan pēc tam varonīgi atspēlējās no pašu izveidotajām situācijām, taču beigu beigās, ar Toniju Romo saspēles vadītāja pozīcijā, viņiem izdevās gūt piezemējumu, kad bumbu ieskaites zonā ienesa Alfreds Moriss.

Tiesa, tas bija tikai sākums uzbrukuma uguņošanai, jo Daks Preskots, Misisipi štata koledžas absolvents, šajā cīņā parādīja sevi no vislabākās puses – guva 199 jardus un divus piezemējumus, bet divreiz asistēja komandas biedriem piezemējuma guvumā.

Lai arī tika piedzīvots diezgan sāpīgs zaudējumus, nevar teikt, ka Maiami komandai nebija mazo prieka brīžu. Viens no šādiem brīžiem par ko “Dolphins” varēja priecāties bija Raiena Tanehila divas rezultatīvās piespēles un spēja pavirzīt uzbrukumu uz priekšu, kas pirmajā pārbaudes spēlē saspēlniekam radīja problēmas.

Runājot par pārējām spēlēm, jāsaka, ka Sandjego “Chargers” pārspēja Arizonas “Cardinals” ar 19:3, taču, kas interesanti, viņi neguva nevienu uzbrukuma piezemējumu un vienīgais piezemējums tika gūts pēc Brendona Flauersa pārtvertās bumbas.

Jāpiebilst, ka šajā spēlē, kā jau pirmssezonā ierasts, lielāko mača daļu laukumā atradās rezervisti, bet saspēles vadītāju pozīcijās – dublieri. Turklāt, Sandjego savu pirmo saspēlnieku Filipu RIversu nemaz laukumā nelaida.

Savukārt Vašingtonas “Redskins” ar 22:18 pārspēja Ņujorkas “Jets”, taču viņu prieku aizēnoja kārtējais savainojums, jo pleca traumu guva Mets Džonss.

NFL pirmssezona, 2. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsChargers3:19
JetsRedskins18:22
DolphinsCowboys14:41

     [+] [-]

, 2016-08-20 09:08, pirms 8 gadiem
Dalasā jau tiek plānota parāde pēc Februāra!

Bet tā nopietnāk, vismaz beidzot ir kvalitatīvs Backup šiem, lai arī ko tur Jerry Jones izteicās pagājšgad par Brandon Weeden.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-20 09:19, pirms 8 gadiem
Hemty rakstīja: Dalasā jau tiek plānota parāde pēc Februāra!

Bet tā nopietnāk, vismaz beidzot ir kvalitatīvs Backup šiem, lai arī ko tur Jerry Jones izteicās pagājšgad par Brandon Weeden.
Pirmssezona ir pirmssezona, vēl nekur nav zvanīts, ka šādi Daks spēlēs regulārajā, jo pret otrajiem un trešajiem sastāviem NCAA spīdeklim, protams, ir vieglāk. Lai gan, no otras puses, viņam ir visas iespējas kļūt par TOP QB ar laiku.

Savukārt par DAL - komanda jau nav švaka, tikai savainojumi un ārpuslaukuma problēmas viņus ļoti daudz čakarē pēdējos gados. Tagad ar labu bekapu, potenciālo RB-superstāru un pārējiem kadriem... kāpēc arī ne februāra parāde?

     [+] [-]

, 2016-08-20 09:43, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Pirmssezona ir pirmssezona, vēl nekur nav zvanīts, ka šādi Daks spēlēs regulārajā, jo pret otrajiem un trešajiem sastāviem NCAA spīdeklim, protams, ir vieglāk. Lai gan, no otras puses, viņam ir visas iespējas kļūt par TOP QB ar laiku.

Savukārt par DAL - komanda jau nav švaka, tikai savainojumi un ārpuslaukuma problēmas viņus ļoti daudz čakarē pēdējos gados. Tagad ar labu bekapu, potenciālo RB-superstāru un pārējiem kadriem... kāpēc arī ne februāra parāde?
Es, personīgi, domāju ka ar šo Treneri viņi nespēs uzvarēt, lai arī 2 gadi atpakaļ, kad visi bija veseli un bez nopietniem savainojumiem, tika pat uzvarēt 1 Playoff spēli. Sastāvs jau viņiem ir labs, vismaz uzbrukums. Aizsardzība lems, vai tikt uz playoff vai nē. Nu protams jau arī var gūt 50 punktus spēlē un cerēt ka TIK daudz neielaidīs .

     [+] [-]

, 2016-08-20 13:07, pirms 8 gadiem
elliots nav ne sekundi nospēlējis nfl,bet tā ažiotāža ir tik milzīga,ka jau varot dot zelta žaketi,beigās vēl čik vien būs no viņa,bet nežēlīgs priekš par daku,zinot kam viņš ir gājis cauri,pat ja viņš spēlētu kaut kur citur (izņemot filiju) priecātos par katru td ko viņš gūst! Nevar jau zināt kā būtu bijis ja pirms diviem gadiem deza td tiktu ieskaitīts pret grīnbeju,bet tāpat liekas,ka tas superbowls tik drīz vien nebūs!