Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Pekmens" Džonss gatavs atsākt treniņus

Juris Miņins
Juris Miņins

"Pekmens" Džonss gatavs atsākt treniņus
Adamss "Pekmens" Džonss
Foto: AP

Diskvalificētais NFL spēlētājs Adams "Pekmens" Džonss ir gatavs atsākt treniņus pēc tam kā šomēnes viņam atcels iepriekš piespriesto vienas sezonas diskvalifikāciju.

Adams "Pekmens" Džonss tika diskvalificēts pagājušgad, pēc tam kā noskaidrojās, ka viņš bija iesaistīts apšaudē kādā no Lasvegasas striptīzbāriem.

Pašlaik spēlētājs trenējas individuāli, lai uzturētu formu, bet jau tuvākajā laikā spēlētājs nolēmis piedalīties Dalasas "Cowboys" treniņnometnē.
"Viņš strādā ļoti nopietni, jo saprot, ka tā viņam var būt arī pēdējā iespēja", sacīja komandas otrais treneris Deivs Kampo, "Viņš ir "izsalcis" pēc futbola. Viņš grib visu izdarī perfekti, jo viņš grib spēlēt perfekti!"

Lai arī Džonsa iepriekšējo diskvalifikāciju atcels jau šomēnes, nav garantijas, ka NFL komisārs Rodžers Gūdels atļaus spēlētājam piedalīties arī šajā sezonā. Pašlaik malējais aizsargs trenējas un cer uz labāko iespējamo rezultātu.

"Viņš ir instinktīvs aizsargs", "Pekmenu" slavēja Dalasas "Cowboys" malējais uzbrucējs Patriks Kreitons, "viņam viss sanāk dabiski, nepiespiesti. Viņš nemaz nenervozē."

Jāpiebilst, ka kopš Adams "Pekmens" Džonss 2005. gadā tika draftēts NFL (Tenesī "Titans"), policijas redzeslokā viņš ir nonācis 12 (!!!) reizes. "Pagātne ir pagātne. Esmu izdarījis vairākas nepareizas lietas un saņēmis par to sodu", sacīja pats spēlētājs, "Taču pašlaik mani vairāk uztrauc nākotne."

Tajā pašā laikā ASV masu mēdijos ir parādījusies informācija, ka viena no sievietēm, kas bija iesaistīta incidentā ar šaušanu Lasvegasas naktsklubā, ir atrasta mirusi. Policija sātāsta, ka 26 gadus vecā sieviete tika atrasta uz ielas ar vairākiem nopietniem savainojumiem, kas arī izraisīja nāvi. Tāpat policija piebilda, ka šādi savainojumi varēja rasties pēc kritiena no kādas ēkas.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-20 15:14, pirms 16 gadiem
Titans rindās viņš bija 1 no maniem mīļākajiem spēlētājiem. Žēl, ka tagad Cowboys, acīmredzot, tēmē uz viņu. Bet galvenais, lai viņš atgriežas NFL, kā Kreitons teica, viņš ir ļoti labs CB un arī atgriezējs. Dredus arī nogriezis

     [+] [-]

, 2008-06-20 15:20, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Titans rindās viņš bija 1 no maniem mīļākajiem spēlētājiem. Žēl, ka tagad Cowboys, acīmredzot, tēmē uz viņu. Bet galvenais, lai viņš atgriežas NFL, kā Kreitons teica, viņš ir ļoti labs CB un arī atgriezējs. Dredus arī nogriezis


Nevis "Cowboys" tēmē, bet viņi jau aprīlī ar "Titans" sataisīja treidu (Tenesī vienība dabūja 2008. gada drafta 4. kārtas izvēles tiesības) un Pekmens tagad ir Dalasā.

     [+] [-]

, 2008-06-20 15:27, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nevis "Cowboys" tēmē, bet viņi jau aprīlī ar "Titans" sataisīja treidu (Tenesī vienība dabūja 2008. gada drafta 4. kārtas izvēles tiesības) un Pekmens tagad ir Dalasā.

Paldies, nezināju.

     [+] [-]

, 2008-06-20 15:28, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Paldies, nezināju.


Da bet lūdzu... NFL ir pārāk liela līga, lai izsekotu visam

     [+] [-]

, 2008-06-20 15:31, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Da bet lūdzu... NFL ir pārāk liela līga, lai izsekotu visam

Tur jau tā lieta. Un starpsezonā es vispār nesekoju līdz jaunākajiem notikumiem, kad tuvāk sezona nāk tad sasparojos, šovasar tikai drafta rezultātus apskatīju. Tāpēc arī liels paldies tev par ziņām.

     [+] [-]

, 2008-06-20 16:04, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Tur jau tā lieta. Un starpsezonā es vispār nesekoju līdz jaunākajiem notikumiem, kad tuvāk sezona nāk tad sasparojos, šovasar tikai drafta rezultātus apskatīju. Tāpēc arī liels paldies tev par ziņām.


Nu ja. Ja katrā komandā ir aptuveni 80 spēlētāji, tad tiešām ir grūti izsekot visam (pat daudz maz sekojot).
Liels lūdzu.

     [+] [-]

, 2008-06-20 23:04, pirms 16 gadiem
Prieks. Patīk man viņš.